Connect with us
Suzuki

Hírek

Még nem elég eredményes a Honda

Honda számára nem volt túlságosan eredményes a 2007-es szezon, amit az is bizonyít, hogy Dani Pedrosa mindössze csak két futamgyőzelmet tudott szerezni a japánoknak.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG
 A Honda számára nem volt túlságosan eredményes a 2007-es szezon, amit az is bizonyít, hogy Dani Pedrosa mindössze csak két futamgyőzelmet tudott szerezni a japánoknak.

Eközben a rivális Ducati 11 elsőséget zsebelt be, és megszerezte mindkét bajnoki címet, ugyanis a Honda RC212V típusú motorja egyszerűen nem tudta felvenni a versenyt az olaszok GP7-es kétkerekűjével.

A Honda nagyon keményen dolgozott a téli felkészülési időszak alatt, hogy megoldást találjon a problémákra, azonban Yasutake bevallotta, még rengeteg munka vár rájuk az idény kezdete előtt.
 

"Szinte minden problémát kijavítottunk, amivel a tavalyi évben találkoztunk, azonban még nem vagyunk teljes mértékben elégedettek az új motor teljesítményével" – mondta a japán szakember a Motosprint magazinnak adott nyilatkozatában.

"Az első verzióban az erőforrás borzalmasan agresszív volt. A novemberi tesztek után, a versenyzőink visszajelzései alapján változtattunk néhány dolgon, és az egység sokat javult. Rengeteget változtattunk, még ha az kívülről nem is tűnik úgy, de az elemek folyamatos fejlesztésének eredményeképp ez már egy teljesen más motor."

Yasutake azt is elmondta, hogy mind Pedrosa, mind pedig csapattársa, Nicky Hayden egyre elégedettebb a motorral, bár az amerikai versenyző szerint az új erőforrás lassabbnak tűnik a réginél.

"Ez csak azért lehet, mert még nem találtuk meg a megfelelő beállításokat. A motorban hatalmas potenciál van, sokkal erősebb és magasabb fordulatszámon pörög. Sokat javult a helyzet a múlt heti háromnapos sepangi teszten" – tette hozzá a japán szakember.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending