Csatlakozz hozzánk

Hírek

Még mindig csúcson a BMW

A bajor márka hónapról-hónapról dönti meg eladási rekordjait, novemberben sem volt ez másképp – sőt, az idei évben történelmet írnak…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Novemberben a BMW Motorrad tovább növelte eladásait világszerte: az év tizenegyedik hónapjában átadott 7.844 darab robogó és motorkerékpár 5,8 százalékkal múlja felül a 2014 novemberében tapasztalt számot, amellyel 129.466 darabra nőtt a gyártó ez évi globális eladási mutatója, 11,2 százalékkal haladva meg a tavalyi esztendő január és november között regisztrált értékét.

„Az a fajta kiegyensúlyozott, stabil értékesítési növekedés, amelyet idén hónapról hónapra tapasztalunk, új és már meglévő termékeink kiválóságát, valamint vállalatcsoportunk ügyfélközpontúságát bizonyítja” – fogalmazott Dr. Ian Robertson, a BMW értékesítésért és márkamarketingért felelős tagja.

A bajor vállalat egyébként történelmi mérföldkőhöz érkezett 2015 novemberében: fennállása során idén először értékesítette kétmilliomodik járművét december előtt. A jelenlegi 6,9 százalékos éves fejlődés a novemberben világszerte átadott, új havi rekordnak számító 197.480 darab BMW (és MINI, valamint Rolls-Royce) modellnek köszönhető.

A márka legkelendőbb autói

Novemberben a BMW teljes modellpalettája átfogó értékesítési növekedést produkált. A 2-es Active Tourer-ből például az előző év tizenegyedik hónapjához képest 55,8 százalékkal több, immáron 6.088 darab kelt el, miközben a 4-es Gran Coupé iránt – a novemberben eladott 5.997 modell tükrében – 36,7 százalékkal intenzívebb érdeklődés mutatkozik. Az X modellcsalád tagjai továbbra is osztatlan népszerűségnek örvendenek: a kategória házon belüli eladásait 14.115 átadott modellel az X3 vezeti (22,8 százalékos emelkedés), őt követi a BMW X6, összesen 4.209 novemberben értékesített példánnyal.

– több autós hír a tesztauto.hu-n

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending