Csatlakozz hozzánk

Blog

Még megnyerhetitek ezt a Harley-t!

Vasárnap este zár a kiállítás, du 4-kor sorsolják a nyereményt

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Vasárnap este zár a kiállítás, du 4-kor sorsolják a nyereményt

Aki ma kilátogatott a kiállításra, hatalmas hegedű-show kiséretében láthatta, ahogy Dénes kollégánk 600RR-jét Báthory András elkezdte festeni. A fejidom bal oldalára már felkerült egy “bohókás” ördög, holnap a másik oldalra egy angyalka készül. 

A standunk másik felén, a két legutóbbi CKM-számot osztogatja két szupercsinos CKM-es hostess. Ma Pamela és Krisztina teljesített szolgálatot.

CKM Bikini Team, Kriszti, Pamela

Kérjétek tőlük, szívesen adnak. Akik e-mail címüket is megadják, azok részt vesznek a havi nyereményjátékainkon, ahol értékes nyereményeket (Dainese, Helly Hansen, LS2…) sorsolunk ki az év folyamán.
A szabadterületen a bejárat mellett kollégánk tart C-ABS Honda bemutatót a Safety Hungarynél, ami után a világbajnoki második helyezett stunt-os Mókus bemutatózik még holnap is háromszor.
Szenzációs amit csinál! Én akárhányszor látom, mindig röhögőgörcsöt kapok a vicces dolgain, de technikailag is nagyon fejlett a bemutatója.

A bemutatott motorok mellett akad látnivaló a gyerekeknek és a hölgyeknek is. Sajnos, vannak foghíjas területek a válság miatt, de azért bőven akad látványosság.
Holnap 201/f. standon várunk mindenkit szeretettel!

BenZso
 

Galéria:


David Checaval készítettünk interjút, amit nemsokára láthattok videón

ckm bikini team, Kriszti

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending