Connect with us
Suzuki
just1 mx

Motoros túra

Még van néhány hely! Indul a Mongól és a Himalája motoros túra!

Éld át a nomádok több ezer éves életformáját a mongol sztyeppén!  Vagy hódítsd meg a világ legmagasabb motorozható útját a Himalájában! Figyelem ez egy olyan motoros túra, amelyet sohasem fogsz elfelejteni!!!

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG
🇲🇳  Éld át a nomádok több ezer éves életformáját a mongol sztyeppén!  🇲🇳vagy🇮🇳 Hódítsd meg a világ legmagasabb motorozható útját a Himalájában! 🇮🇳
Way of the Road // The Steppe, Mongolia, 10-22 JUL 2019 
Még 2 helyünk van az idei túrára, ahova eddig 6 országból érkeznek a motoros kalandorok 🌏

Terepmotorozásra Mongólia a legjobb hely a világon: változatos terepviszonyok, végtelen méretek, nulla közeli népsűrűség, lenyügöző természet, fantasztikusan vendégszerető nomádok és életre szóló kultúrsokk.

A 8 nap intenzív motorozás előtt körülnézünk Ulánbátorban, ahova a Transzibériai Expresszel, 1 napos mesébe illő út során érkezünk meg Irkutszkból, Szibéria fővárosából egy Bajkál-tavi kitérő után. A 150 köbcentis könnyű enduro motorok jól érzik magukat a homokban, füvön, sárban, földúton és folyóátkeléseken egyaránt, csakúgy mint az előttünk utat mutató, csomagokat és élelmet szállító UAZ.

További részletek, képek és háttérsztori a honlapunkon:https://beyondthestandard.com/way-of-the-road-the-steppe
⚡Csekkoljátok, hogyan csapattunk tavaly a mongol sztyeppén 👀⚡
Ha érdekel az utolsó 2 hely valamelyike, akkor írj a tura@tesztmotor.hu email címre vagy hívj ezen a számon: +36 30 515 5534 (BenZso)
Way of the Road // The Himalayas, 17 AUG – 1 SEP 2019
A motoros túrák királya 15 nap alatt keresztülszelni a Himaláját egy Royal Enfield nyergében! Az idei túrára 3 helyünk maradt.
A nagyjából 1600 kilométer alatt a környezet folyamatosan változik: égigérő fenyőerdők, vízesések, világhírű 1000 éves buddhista kolostorok, teraszos veteményesek, jakok és mormoták, 6-7-8000 méteres hegycsúcsok, kristálytiszta tengerszemek és tavak, magashegyi sivatagok, ősi termálfürdők és grandiózus folyómedrek mentén halad az út. A csomagok a kísérőautóban utaznak, az utat pedig a hegyek között felnőtt, rendkívül tapasztalt és jófej tibeti túravezetők biztosítják.
További részletek, képek és háttérsztori a honlapunkon: http://beyondthestandard.com/way-of-the-road-himalayas
⚡Kattins és nézd meg a videónkat, ilyen motorozni a világ tetején 👀 ⚡
Jelentkezés a tura@tesztmotor.hu email címen vagy az alábbi telefon számon: +36 30 515 5534 (BenZso)

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending