Connect with us
Suzuki

Hírek

“Még egy kör”

Németh Balázs, Kovács Bálint és Szabó Róbert, azaz igazi szakértők szemével a WorldSBK

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Hamarosan felbőgnek a motorok Phillip Island-en és megkezdődik a 2019-es WorldSBK szezon. A január 22-24 előtt azonban egy 2 napos tesztre is sor kerül, szintén az Ausztrál pályán. Magyarok szempontjából is érdekes lesz az esemény, ugyanis Sebestyén Péter a Supersport 600-as kategóriában áll rajthoz a világbajnoki sorozatban.

Ahogyan az pedig megszokott, az aktuális témákat a Spíler Motorsport HD „Még egy kör” című élő Facebook magazinműsorban szakértő vendégek beszélik meg. Talán sokan emlékeznek még Németh Balázs nevére, aki a WorldSBK különböző géposztályain kívül bejárta a MotoGP 250-es kategóriáját is. Balázs beszámol a régi emlékeiről, a mostani meglátásairól és arról, mivel foglalkozik amióta nem aktív a motorversenyzés terén.

Másik vendégünk a mindössze 17 éves Kovács Bálint, aki fiatal kora ellenére már nemzetközi versenyeken ér el kiemelkedő eredményeket 1000 köbcentis kategóriában, illetve megnyerte a hazai bajnokságot is. Idén télen a Katari Nemzetközi Bajnokság Superstock 600-asok mezőnyében készül a 2019-es versenyszezon megmérettetéseire.

A  műsorvezető ezúttal a Superbike és GP sorozatok szakkommentátora, Szabó Róbert lesz, aki ezzel  be is melegít a hétvégi első Superbike fordulóra.

Ráadásként Sebestyén Petiről is látható lesz egy exkluzív beszámoló-videó a teszteken tapasztaltakról és arról, hogyan látja a hétvégi verseny esélyeit.

Érdemes lesz velünk tartani „Még egy körre”, kedden,
január 19-én este 19:00 órakor a Spíler TV Facebook oldalán!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending