Csatlakozz hozzánk

Hírek

Maverick Vinales nyerte meg a Francia Nagydíjat

Rossi az utolsó körben bukta el a győzelmét

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Le Mans jó idővel ajándékozta meg a versenyzőket mégis a végére kezdtek felpörögni igazán az események. Vinales rajtolt a legjobban pole pozícióból, egyből át is vették a vezetést a Yamahák. A pályának köszönhetően nagy előzésekkel az elején nem igazán próbálkoztak a versenyzők, csak köröztek szépen, mint a keselyűk. A csendet Marquez szerencsétlen esése törte meg a vége előtt 11 körrel, amikor kicsúszott a motor eleje és mindketten a sóderben kötöttek ki. Ez pont ugyanott történt, ahol Miller is kihajtott.

https://www.youtube.com/watch?v=MwvMGJvR2u4

Rossi nem sokkal ezután Vinalest vette célba és három körrel a vége előtt szabályos előzéssel át is vette tőle a vezetést. Vinales persze résen volt, és le is csapott a lehetőségre amikor az utolsó körben, a nyolcas kanyarban a Doktor elmérte a féktávot és lecsúszott az ívről. Úgy tűnik ez nem volt elég pech a kilencszeres világbajnoknak, a 13-as kanyarban Marquezzel ellentétben, neki kicsúszott a motor hátulja, és ezzel a vezető pontok is a kezéből Vinalessel szemben.

https://www.youtube.com/watch?v=l052mmvGljo

A dobogó tetejét így Vinales foglalhatta el -idén harmadszor- majd Zarco, és a két Yamaha mellett egy Honda állhatott Pedrosával.

 

A jelenlegi vb-pontverseny állása a két Yamaha harcosnál:

Maverick Vinales 85,
Valentino Rossi 62 pont.

 

Muszáj még megmutatnom a Moto3-ban történt tömeg-balesetet, mert annyira hihetetlen, és talán soha nem is történt ilyen eset, hogy a mezőny fele egy előző bukás kifolyt olaja miatt, pár másodpercen belül már a sóderágyban bandázott.

https://www.youtube.com/watch?v=nmz_2J41Ck4

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending