Csatlakozz hozzánk

Hírek

Mától rendelhető Mr. Hamilton új Brutale-ja

Az MV Agusta ma mutatta be Lewis Hamilton új limitált (144 darabos) szériás Brutale LH44 modelljét

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Mi teszi igazán különlegessé az MV Agusta és Lewis Hamilton közötti partnerséget? Egy közös hit a szépségben és a technológiában.

A Dragster 800 RR LH44, majd az F4 LH44, az MV Agusta és Lewis Hamilton sikerei után új modellt hoztak létre. Az elődökhöz hasonlóan a brit Világbajnoknak technikai és esztétikai különlegességekkel készítettek egy új modellt.

Brutale 800 RR LH44-et nevezték el. Ez egy igazán félelmetes 140 lóerős és 172 kg-os vadállat. A legjobb közepes méretű meztelen motorkerékpár a piacon a legkönnyebb motorblokkal és a legfejlettebb technológiával, amelyet manapság a motorkerékpárokon használnak, mint a visszafelé forgó főtengely és a gyorsváltó rendszer EAS 2.0. A gyártás 2018 júniusában kezdődik. Csak 144 darab készül, amely előre vetíti az eddigi szokásokat, hogy gyorsan elkapkodják. A Dragster LH44 még csak két éve jelent meg, de már most sokkal többet ér, mint az új ára volt.

Valamennyi LH44-es Brutale számozást és hitelességi igazolást kap.

A 2018-as Brutale 800 RR LH44 fejlesztésének kiindulópontjaként az MV Agusta és a Lewis Hamilton a háromhengeres, meztelen zászlóshajót választotta, a Brutale 800 RR-et amit nemrég mi is teszteltünk.

Finomított brutalitás – MV Agusta Brutale 800RR teszt

 

CRC

Hasonlóan a két korábbi modellhez, a 2016-os Dragster és a 2017-es F4 alapján a Brutale 800 RR LH44 olyan kreatív folyamat eredménye, amely Lewis Hamilton és az MV Agusta Design Center (CRC) közötti kölcsönhatáson alapul.  A CRC sokkal több, mint egy design stúdió: ez egy technológiai fejlesztő közont, amely a mérnökök és a tervezők képzeletét valósítja meg digitális szimulációval és gyakorlati prototípusok segítségével. Itt kel életre minden MV Agusta műszaki újítása.

A szín – fekete, vörös és fehér keveréke – az ikonikus Lewis Hamilton stílus továbbgondolása. A grafika a dinamikus dizájnt hangsúlyozza, és a Lewis Hamilton logóval és a 44-es rajtszámával zárul.

Ebben a különleges projektben az MV Agusta új anyagokat és alkatrészeket soha nem használtak fel az eddigi motorkerékpárok gyártására, mint például a speciálisan tervezett szénszálas alkatrészek széles körű használata, egyedi színösszeállítás grafikák és egy valóban exkluzív kerámiaalapú bevonat került az Euro4-es kipufogórendszerre. (A hozzá való SC-Project kipufogórendszerről egyelőre nem tudunk semmit, pedig úgy volt, hogy az is lesz hozzá.)

A könnyűfém ötvözetből készült alkatrészek szemetgyönyörködtető részletek. A fék- és a kuplung-karok valamint a folyadéktartály sapkák külön készültek CNC megmunkálással. A kuplung és generátordeklire felszerelt CNC-vel készült védőburkolat is egyedivé teszi a gépet. Ebből tényleg nagyon kevés készül, akár befektetésnek is kiváló lehet.

Az ára: 7.940.000 Ft

Rendelhető az MV Agusta Budapest üzletében

1026. Budapest. Szilágyi Erzsébet fasor 17-21

Telefon: 06.1.613.0699

GALÉRIA:

 

MentésMentés

Comments

comments

Kattintson a hozzászóláshoz

Hagyj egy üzenetet

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending