Csatlakozz hozzánk

Hírek

Marquez nyerte az év végi presztízsversenyt – videóval

A kétszeres királykategóriás világelső spanyol fenomén nem tud nem nyerni, még a flat track szakág bajnokát is lenyomta – onboard videó a 12 körös szuperfináléról

Közzétéve

ekkor

a nap videoja 2014 december
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Lehet azt mondani, hogy a fejlett elektronikai segédletek sokat segítenek Marc Marqueznek, és passzolnak a vezetési stílusához, de a 21 éves géniusz újra bebizonyította, hogy a tehetsége mindenféle elektronikát “felülír”. Ezt az állítást (tényt…) legutóbb Barcelonában igazolta, ahol egész egyszerűen megnyerte a Superprestigio nevű, tradicionális év végi flat track versenyt, méghozzá a szakág jelenlegi amerikai (AMA Pro) bajnoka, Jared Mees orra előtt (a lenti videóban rajta van a kamera).

Marquezen kívül volt még GP-menő a 8 fős végső futamban, Bradley Smith személyében, aki a 7. helyen ért be. Illetve említést érdemel még a szintén brit Oliver Brindley is, aki ugyan a laza talajos szakág versenyzője, de 16 éves(!) kora ellenére a 6. helyre hozta be a gépet a fináléban. Igaz, ehhez az is kellett, hogy Smith kivegye a részét a rajt utáni adok-kapokból. Mindez persze mit sem von le Marquez érdemeiből, aki Mees-szel fej-fej mellett, a superbike-os Kenny Noyes-t nagy csatában legyűrve lett első – itt is, most is.

Fotó: A&R; Scott Jones

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending