Csatlakozz hozzánk

Hírek

Marquez már M4 Coupéval jár

Idén ismét Marc Marquez lett a leggyorsabb versenyző a MotoGP-ben, amivel a fiatal spanyol sorozatban második alkalommal nyerte el a motorsport királykategóriájának BMW M Különdíját

Közzétéve

ekkor

bmw m4 coupe marquez
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A mindössze 21 esztendős motorversenyző, Marc Marquez volt a MotoGP idei legeredményesebb indulója a futamok időmérőin, amivel újra elnyerte a BMW M Különdíját. Ez a kitüntetés minden évben egy exkluzív, egyénre szabott BMW M modell, amellyel a MotoGP partnereként a BMW M 2003 óta évente elismeri az idény legjobb kvalifikációját elérő versenyzőjét. A spanyol pilóta 2014-es szezonban mutatott kiemelkedő teljesítményét egy exkluzív M4 Coupé modellel jutalmazta a gyártó.

Marquez, aki tavalyi, bemutatkozó évében a széria történetének első újoncaként nyerte meg a BMW M Különdíjat (és a világbajnokságot), a 2014-es szezonban is mindvégig uralta a mezőnyt. A fiatal motoros a sorozat első hat futamának mindegyikén pole pozícióból indult, amelyekkel egytől egyig maximum pontokat zsebelt a pilóták közti versenyben. Összességében Marquez a 2014-es idényben tizenhárom alkalommal szerezte meg az első rajtpozíciót. 398 ponttal a spanyol pilóta kényelmes előnnyel nyerte meg a 2014-es szezont. A hivatalos díjátadó ünnepséget szombaton, a MotoGP idei utolsó futamán, Spanyolországban, Valenciában tartották. A díjat Carmelo Ezpeleta, a Dorna Sports vezérigazgatója, valamint Thomas Schemera, a BMW M értékesítésért és marketingért felelős igazgatója adta át.

„A tudat, hogy az év végén ott vár az exkluzív BMW M, különleges motivációs erővel bír, amikor szombaton a pole pozícióért versenyzek” – mondta Marc Marquez. „Az idei szezonban ez hatványozottan igaz volt, mert nagyon kedvelem az M4 Coupét. Boldog vagyok, hogy megnyertem ezt az autót, és természetesen ki is fogom élvezni”

A Különdíj: BMW M4 Coupé

Az idei BMW M Különdíj egy speciális BMW M4 Coupé modell, amely a BMW Individual exkluzív, „Frozen Red Metallic” nevű vörös metál fényezését kapta, az autóra jellemző egyszerre sportos és elegáns megjelenés pedig az utastérben is megtalálható. A BMW Individual „Merino Opal White” finom opál fehér bőrözése tökéletes összhangot alkot a BMW Individual „Ash Grain White” finom halványszürke fabetétekkel. A Drivelogic-kal ellátott M duplakuplungos automataváltó, az M karbon-kerámia fékrendszer és az adaptív M futómű együttese minden szituációban tökéletes vezethetőségi jellemzőket garantál. A BMW M modellekre jellemző legendás teljesítményt a BMW M4 esetében egy teljesen új, M TwinPower Turbo technológiával szerelt, magas fordulatszám-karakterisztikájú, 431 lóerős, soros hathengeres benzinmotor biztosítja (kombinált üzemanyag-fogyasztás: 8,3 liter 100 kilométerenként, kombinált károsanyag-kibocsátás: 194 gramm kilométerenként). Az erőforrás 550 Nm csúcsnyomatéka kifejezetten széles sebességtartományban érhető el.

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending