Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Marquez nyerte meg a Német Nagydíjat!

A spanyol 2010-óta veretlen ezen a pályán, idén nyolcadszor nyert már a Sachsenringen!

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

 

Marquez rajtolt ismét Pole-ból. Ügyesen meg is őrizte az első helyét majdnem a verseny végéig, amikor nagy meglepetésre az újonc Jones Folger fantasztikus tempót diktálva öt kör után mindenkit maga mögé utasított. Marquez a verseny harmadánál tudta visszavenni a vezetést, de Jones utána is végig mögötte maradt. Kergette a spanyolt, de már nem tudta újra megelőzni, így övé lett a második hely a dobogón.

A Ducati-s Hector Barbera a rajtnál való kiugrásáért áthajtásos büntetést kapott, amit nem töltött le teljesen, ezért kizárták a versenyből.

Rossinak és Vinalesnek kicsit jobban feküdt a száraz pálya, mint a nedves, amiért az időmérőn nagyon sokat szenvedtek a motorokkal, de most feljebb tudták küzdeni magukat, ugyanakkor dobogós helyezést egyik sem kapott. Pedrosa végig követte Marquez és Folger kergetőzését, és senkitől sem zavartatva szépen be is gurult harmadiknak. Vinales nem került közel Marquezhez az időmérőn történt incidens után, pedig a mindig nyugodt Maverick most biztos szívesen visszavágott volna a spanyolnak.

 

A verseny végeredménye:

Pontszámok jelenlegi állása:
1.M.Marquez- Honda- 129
2.M.Vinales- Yamaha -124
3.A.Dovizioso- Ducati- 123
4.V.Rossi- Yamaha -119
5.D.Pedrosa- Honda- 103
6.J.Zarco- Yamaha- 84
7.J.Folger- Yamaha- 71
8.D.Petrucci- Ducati- 66
9.J.Lorenzo- Ducati- 65
10.C.Crutchlow- Honda 64

Egy hónap múlva újra találkozunk!

Most tartunk a verseny felénél, a következő állomás Brno, és a Cseh Nagydíj augusztus 6.-án. Egy hónapnyi idejük lesz versenyzőinknek végre pihenni a nagy hajtás után, és javítgatni motorjaikon. Muszáj lesz nekik, mert utána ismét bedarálják őket a sűrű versenyidőpontok.

 

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending