Connect with us

Hírek

Marquez nyerte meg az Argentin Nagydíjat!

A verseny, ahol szinte azonnal borítékolható volt Marquez győzelme.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Az Argentin pálya rajtrácsáról pole pozícióból Marc Marquez (Honda) indulhatott, mellette Maverick Vinales (Yamaha) és Andrea Dovizioso (Ducati). Második sorban Valentino Rossi (Yamaha), Jack Miller (Ducati) és Franco Morbidelli (Yamaha) várakozott a rajtra amit Marquez kapott el, mögötte Dovi, Miller, Rossi és Vinales.

A Rajt pillanata:

Carl Crutchlow kiugrása a rajtnál nem volt szerencsés, meg is kapta később az áthajtásos büntetését. Rossi úgy tűnik ráérzett a pályára, bár oda-vissza megy a helycsere, akkor is ott van végre az élmezőnyben.
Marquez egyre nagyobb előnyre tesz szert (több mint 4 másodperc) miközben egymást előzgetik “mögötte”, tuti, hogy már most csekkolható a dobogó első helye számára, ha csak nem történik valami gixer.

Rossi év Dovi küzdenek a második helyért, de még Morbidelli is bírja mögöttük a tempót vigyázni kell vele (ekkor már a spanyol előnye 8 másodperc!).

Karel Abraham és Tito Rabat szálltak ki eddig az Argentin játékból, s míg az élen a Honda egyedül hajózik, Dovi és Rossi is egy kis előnyre tett szert a többiektől.
Mögöttük még Petrucci és Rins is próbál felkapaszkodni, a többiek pedig jóval lemaradva hajtanak a lehető legtöbb pontra, amit ezen a futamon beszerezhetnek csapatuknak.
Joan Mir a boxban műszaki problémával. Vinales és Morbidelli is elesett.

Itt már csak egy a kérdés, Dovi, vagy Rossi gurul be másodikként?

Marquez abszolút győzelmet aratott,
mögötte vért izzadva Rossi és Dovizioso ért be a célba!

Találkozunk két hét múlva, az Amerikai Nagydíjon!

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending