Connect with us
Suzuki

Blog

Marquez idén 25-ször dobta el a vasat -videókkal

„Mindig feszegesd a határokat”

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Mióta Marquezt megismertük mindig a frászt hozta az emberre az edzéseken, az  időmérőkön vagy versenyeken, ugyanis nem volt soha még olyan, hogy ne lett volna minimum egy necces húzása. Folyamatosan kísérletezik, az edzéseken általában dob egy seggest, a többit pedig zsonglőr módjára menti ahogy tudja, néha egyszerűen hihetetlennek tűnő módon. Erre egy magyarázat lehetséges: Keresi a határait, még akkor is, ha ezzel lekarmolja a pályát, hogy utána a legjobbat hozza ki önmagából és a motorból.
(Na meg persze ahogy írtuk, tuti x-men mutáns a srác. 🙂 )

Hétvégén vége lesz az idei szezonnak, és 21 ponttal vezet Doviziosoval szemben a ranglistán. Küzd a hatodik VB győzeleméért, és a negyedik Királykategóriás Világbajnoki címért. Lenyűgöző siker ez a 93-astól, nem kétséges, hogy van a srácban valami. Ezt azok sem vitathatják, akik nem lelkesednek érte. Persze ez a siker nem jön könnyen, ezt látni a videókon…

2013-ban újoncként a királyok közt az első szezonban 15-ször bukott. A premier osztályba való bekerülése előtt egy súlyos balesete volt, ami miatt meg kellett műteni a szemét.

2013. Mugelló. Az Olasz Nagydíj 2. szabadedzésén közel 340 km/h-ás sebességnél a betonfalnak csapódott. Csodával határos módon karcolásokkal megúszta a brutális balesetet.

2014. Philip Island.
Jól induló szezont produkált, egymás után nyerte a versenyeket, San Marinóban követett csak el egy nagyobb hibát, mikor Rossi üldözése közben elesett. Az Aragón Nagydíjon bukott még egyet, mindkét esése után a visszaszállt a ringbe, de már nem tudott az élre kapaszkodni.

2015. Argentínában végig vezette a versenyt, előnye már 4 másodperc felett is járt, de a futam utolsó szakaszában a más gumitaktikát alkalmazó Valentino Rossi utolérte, kettejük csatája pedig egy összekoccanás után Márquez bukásával ért végét, másfél körrel a leintés előtt.

2015. Aragóni hiszti egy kicsúszást követően.

A 2015-ös év nem volt szerencsés Marquez számára, nagyon sokat bukott.

2016. A Le Mans-i Marquez és Dovizioso szinte tökéletes szinkron esése. Eben az évben 17-szer bukott.

2017. Le Mans.

https://www.youtube.com/watch?v=ZN5onvPpJgc

2017. Aragon.

https://www.youtube.com/watch?v=zjOaCPRcChk

2017. Silverstone. (Kövezzetek meg érte, de sajnos ennél jobb videót nem találtam. Ha valaki tud jobbat szívesen látom.)

Esései csokorba szedve.

“Én elesek, mert nyomulok. 100% -ot adok a kezdettől a verseny végéig, és igyekszem mindent megtenni. Ez az én stílusom, és ez adott nekem öt világbajnoki győzelmet.”

Hiába esett idén 25-ször, elég nagy az esély rá, hogy így is megnyeri az idei Világbajnokságot. Mondjátok, akkor igazából számít ez? :)

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending