Csatlakozz hozzánk
LOTUS TALMA

Hírek

Máris halálos baleset a TT-n

Egy japán motoros már az edzésen életét vesztette – a szimpatikus versenyzőt gyászolja a TT-paddock

Közzétéve

ekkor

yoshinari matsushita
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Alig kezdődött el az idei TT, máris meg van az első (és remélhetőleg utolsó) haláleset. A 43 éves japán Yoshinari Matsushita a tegnapi (május 27-i) edzésen bukott Ballacrye-nál, a Sziget északi részén – és a kiérkező orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

Yoshinari először 2009-ben indult a TT-n, a Superstock ás Superbike kategóriákban egyaránt versenyzett, az elektromos motorok számára kiírt TT Zero osztályban pedig ötödikként zárt 2011-ben. Három évvel korábban, 2008-ban megnyerte a hazai Motegiben rendezett Endurance futamot.

“Nagyon sajnálom, végtelen, vidám, kedves srácnak ismertem meg őt. Szomorú vagyok, de a TT-nek és a többi utcai versenyen ez benne van a pakliban. Ezt tudtam 2006-ban, és tudom most is, és ez nem tántorít el abban, hogy a következő évi TT-re készüljek. Remélem, több halálos baleset nem történik, és a barátaim nagy csatákat vívnak majd” – nyilatkozta Bitter Sándor, a magyar TT-menő.

“Yoshi egy igazán népszerű versenyző volt, akinek rengeteg barátja volt a TT-paddock berkein belül. Nagyon barátságos srác volt, akinek mindig volt egy kis ideje mindenkire. Nagyon fog hiányzni…” – mondta róla Gary Thompson.

Yoshinari Matsushita közvetlen versenyző volt, mindenki kedvelte…

Forrás: Bitter Sándor fan club

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Trending