Csatlakozz hozzánk

Hírek

Márciusi újdonságok a Triumphnál (frissítve!)

Újabb hír a márka háza tájáról, ezúttal hazai vonalról: akciók, új modellek

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Ha már tervezget(t)ed, hogy beújítasz egy brit bringát, esetleg egy ahhoz tartozó kiegészítőt, akkor most érdemes ellátogatnod a Triumph Budapest márkakereskedésébe, hiszen a napokban számos újdonság érkezett az üzletbe.

A motorokat tekintve három szemrevaló újdonság is érkezett a szigetekről: a különleges, lila Street Triple egészen biztosan feltűnést kelt majd új gazdája alatt, de a retro-fílinget idéző Scrambler 900 sem kevésbé egyedi darab. A túrázás szerelmesei pedig már a legújabb Tigrist is kiguríthatják a szalon ajtaján – az 1200-as Tiger Explorer megérkezett.

A hazai Triumph képviselet most a kiegészítőket is akciós áron kínálja: a választékban találhatunk pólókat, kesztyűket, dzsekiket, a hölgyek és az urak részére egyaránt. A rövidujjú női pólók például most 9.900 forint helyett 5.900-ért vihetőek haza, a férfi verzió pedig ugyanennyiért, valamint még egy ezressel olcsóbban.

A kesztyűk közül három modellt akcióztak le, de a kabátokból, dzsekikből a legbővebb most az akciós ruha-választék, sok terméket jelentős, 40-50 százalékos kezdvezménnyel kínálnak.  Az egyedi külsejű, protektoros, vízálló Viper Paddock dzseki például 44.900 forint helyett 29.900 magyar pénz, a bőr, szintén protektoros Alexandra elnevezésű kabátot pedig 99.000 helyett 49.900 forintért vihetjük haza. Bővebb információért keresd fel a ligetvárosi Triumph Budapestet.


Egy örök klasszikus, a “kétéltű” Scrambler 900


A 800-as “kis Tigrisek” után megérkezett a nagytesó: Tiger Explorer


Különleges fényezés a jól bevált 675-ös Street Triple-ből

Megérkezett a 2012-es Speed Triple R is!


Az R verziónál a piros segédváz és az arany színű első villák is különböznek az alapmodellhez képest…


…továbbá radiális Brembo monoblock féknyerget kapott és PVM versenykerekeket


Az Öhlins TTX36-os hátsó rugóstag is az R-csomag része

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending