Csatlakozz hozzánk

Hírek

Március végén indul a motorozás! Legalábbis virtuálisan…

Reméljük az igazi vasakat is megülhetjük már akkor, de ha mégsem, csillapíthatja a hiányt egy új motoros játék! Videóval frissítve!

Közzétéve

ekkor

ride videogame kepek01
RST AIRBAG

Akik a motorozás mellett a konzolok világában is otthon vannak, azok biztosan tudják, hogy elég ritka az igazán jó motoros játék. A gyártók elhanyagolták ezt a szűk szegmenst, mégis van egy olasz vállalat, aki szívén viseli az ügyet. A Milestone fejlesztői központnak köszönhetjük az elmúlt évek MotoGP játékait, előtte pedig a SuperBike világbajnokságát gépiesítették meg (ez utóbbit sajnos 2012-ben befejezték).

Habár a listán még nem szerepel, a KTM SuperDuke-ja is jelen lesz

A rajongók sokszor csak annyi fejlesztést látnak az egyes játékok közt, hogy változtak a színek és a pilótafelállások, de az igazán nagy változások a legtöbbször elmaradnak. Ennek viszont vége, mivel a következő játékban már utcai motorokat hajthatunk, méghozzá több mint 100 darabot! Igen, nem elírás, a gyártó megerősítette a 100 darab feletti motortípust, melyek közt Naked, Supersport, Superbike és történelmi motorokat találhatunk majd. Külön érdekesség, hogy az egyes motorok módosíthatóak és személyre szabhatóak lesznek. Nem csak gyorsváltót szerelhetünk a motorra, de kicserélhetjük a légszűrőt, a kipufogót, sőt akár az irányjelzőket és a fejlámpát is.

Egykerekezés, gumiégetés, motortuningolás – minden helyet kap a játékban!

Utcai motorok ez idáig csak két darab jól kidolgozott játékban szerepeltek. Az első a Sony által csak PlayStation 2-re forgalmazott Tourist Trophy volt, a másik pedig az ugyancsak Milestone által gyártott SuperBikes:Riding challenge volt. Mindkét játékkal jól el lehetett szórakozni, az új játék azonban valami igazán újat próbál letenni az asztalra. Jobb vezethetőség, személyre szabás és rengeteg aprólékosan kidolgozott motorkerékpár! Erről szól az új játék, melynek neve egyszerűen Ride lesz.

Frissítve:

Pályák tekintetében 15 darabbal számolhatunk, mindegyiknek 3 variációjával. Ebből a számból csupán 7 lesz versenypálya, így egyedülállóan új útvonalakat és pályákat is kapunk (2 városit is).

Valami ilyesmire számíthatunk majd
Jelenleg így fest a motorlista:

Aprilia RSV4R
Ducati 1199 Panigale Superleggera
ENERGICA EGO
Honda CBR600RR
Kawasaki Z1000
KTM 1190 RC8R
MV Agusta Brutale 1090RR
Suzuki GSX-R 1000
Triumph Speed Triple
Yamaha MT-09

A listát szemlélve igencsak jónak tűnik a felhozatal! Meghajthatunk egy limitált szériás csúcsmodellt és egy elektromos motort egyaránt. Ha felkeltette a figyelmed, keresd március 20-ától a boltokban. Megjelenik számítógépre (windows), Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 és Playstation 4 konzolokra!

Minden bizonnyal bimota is szerepel majd a 100 darab feletti motorlistán


Szöveg:
Varga Róbert (RSVRocky), Képek: ridevideogame.com, gamespot.com

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending