Connect with us
Suzuki

Hírek

Március 22-ével kezdődik a szezon…

A Hungaroring 2012-ben minden hónapban szervez egy Motoros Nyílt Napot

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Forrás: Hungaroring

Mivel tavaly népszerű volt a motorosok körében a Hungaroringen több alkalommal megrendezett Nyílt Nap, a mogyoródi pályán 2012-ben is sor kerül hasonló rendezvényekre. A versenypálya részéről Szalay Balázs jelentette be, hogy jövő márciustól kezdve minden hónapban rendeznek egy nyílt napot, melyekről a tudnivalókat a hivatalos honlapon mindenki megtekintheti.

A Hungaroring Sport Zrt. üzletfejlesztési igazgatója, Szalay Balázs azt is elmondta, a mogyoródi pálya ezzel a lehetőséggel azt szeretné továbbra is elősegíti, hogy a száguldás négy és kétkerekű hívei közelebbről is megismerhessék a Hungaroring versenypályát, és személyesen is átélhessék a vezetés örömét a Formula 1-es aszfaltcsíkon. Ugyanakkor ezek az alkalmak a versenylicensszel rendelkezők számára tesztelési és gyakorlási lehetőséget is biztosítanak.

A Nyílt Napokon 2012-ben is meghatározott program szerint, reggel kilenc órától délután öt óráig van lehetőség a versenypálya használatára, csoportokra bontva, 20 perces menetekben. A versenypálya használatának előfeltétele minden esetben legalább egy éves, érvényes jogosítvány, megfelelő vezetői tapasztalat. A Hungaroring hivatalos honlapján minden tudnivaló elérhető a 2012-es nyílt Napokkal kapcsolatban.

“Minden érdeklődő megtalálhatja a jövő évi Autós és Motoros Nyílt Napok letölthető dokumentumait és részvételi díjakra vonatkozó tudnivalókat a Hungaroring Sport Zrt honlapján. A rendezvények sikereire való tekintettel úgy döntöttünk, hogy 2012-ben minden hónapban tervezünk egy Autós és egy Motoros Nyílt Napot. Az autósok először március 19-én, míg
a motorosok március 22-én vehetik először birtokukba a Hungaroringet” – fogalmazott Szalay Balázs.


Minden hónapban egy Motoros Nyílt Nap lesz, az első március 22-én

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending