Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Maradj otthon, versenyezz online és segíts!

A koronavírus elleni védekezést megsegítő, jótékonysági kezdeményezést indít útjára a Czuni László által vezetett CL4 Off-Road Motoros Iskola és Magyarország jelenleg egyetlen gyorsasági motoros VB versenyzője, a Supersport-világbajnokságon versenyző Sebestyén Peti.

Published

on

ICONSHOP 300
jgpr
RST AIRBAG

A két sportoló STG! Gaming Kupa – Segíts teljes gázzal! elnevezéssel mindenki számára nyílt motoros e-sport versenysorozatot indít, ahol a nevezés feltétele egy egyénileg meghatározott adományösszeg felajánlása a Vöröskereszt – „Felkészülés a koronavírus ellen” programja számára.

A felajánlás mértékét mindenki saját maga határozza meg, lehetőségeihez mérten. Ennek módjának, részleteit és a versenyszabályzatot a www.stg.sebestyenpeti.com oldalon ismerhetik meg az érdeklődők.

Az STG! Gaming Kupa – Segíts teljes gázzal! gaming sorozat két játékban, az MXGP2019-ben és a MotoGP-ben lesz elérhető Playstation-on és Xbox-on. A szervezők várják motorosok, nem motorosok, kicsik, nagyok, versenyzők és amatőrök jelentkezését. Az izgalmas, több körös előfutamok után a legügyesebbek komoly nyeremények reményében küzdhetnek a győzelemért.

A kezdeményezést elindító sportolók azzal a céllal szervezik a kupát, hogy felhívják a segítségnyújtás fontosságára a figyelmet és megmutassák, hogy mennyire összetartóak a magyar motorosok egy ilyen nehéz helyzetben is. Emellett természetesen a szórakozás sem utolsó, és mindenkit arra buzdítanak, hogy dobják fel otthon töltött napjaikat egy jó kis virtuális motorozással!

Teljes gázzal segítenek a magyar motorosok

Az STG! Gaming Kupa a nevezők mellett természetesen gondol az érdeklődőkre is: aki csak nézőként szeretne bekapcsolódni, a www.stg.sebestyenpeti.com oldalon folyamatosan nyomon követheti majd az eseményeket és akár csatlakozhat is a jótékony ügyhöz.

“Reményeim szerint több profi sportoló is csatlakozni fog hozzánk, hogy együtt játszanak a motorsport rajongókkal és átadják a tudásukat online térben, illetve a fiatalokat buzdítsák a sportolás fontosságára, mert edzőként tudom, hogy mennyire hasznosak és fontosak lehetnek ezek a tanácsok a való életben is. Emellett ez egy remek lehetőség, hogy egy jó ügy mellett együtt állhassanak ki a magyar motorosok.” – Ifj. Czuni László – CL4 Off-Road Motoros Iskola

“Nagyon örülök, hogy részese lehetek ennek a kezdeményezésnek. A kialakult helyzetben sajnos a világbajnoki szezonból is eltöröltek már több futamot, illetve elég bizonytalan a folytatás időpontja is. Azonban tisztában vagyok vele, hogy ennél vannak sokkal fontosabb dolgok is most a világban, ezért nélkülözhetetlen, hogy otthon maradjunk és segítsünk másoknak ott, ahol csak tudunk. Az STG! Gaming Kupa pont ezt jelképezi, – ugyanis amellett, hogy ez számomra egy nagyon jó kis mentális felkészülés a versenyekre – hogy jótékony célok mellett is kiálljunk. Remélem minél többen összejövünk és tudunk egy kis boldogságot és adrenalint csalni egyaránt a fiatalok és felnőttek napjaiba is.” – Sebetyén Peti

Szeretnél Te is versenyezni otthon velünk? Itt minden infót megtalálsz:

WEBSITE

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending