Csatlakozz hozzánk

Akciók

Már kapható a 2011-es BMW-kollekció

Hogy “civilben” is lássák rajtad, hogy Te bizony a bajor márka elkötelezettje vagy

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Forrás: BMW

Már kapható a BMW 2011-es motorosruha és kiegészítő kollekciója. A gyártó az idei modellévtől két csoportra osztotta motoros ruházati termékeit. A BMW Motorrad Ride mostantól a funkcionális, a BMW Motorrad Style pedig a márkarajongói cikkeket jelöli.

A Ride kínálat újdonsága a lezser fazonú Club bőrkabát női és férfi változata és a Boulder 2 kabát, amelyek újfajta, korszerű anyagösszetételükkel és új szabásukkal egyaránt alkalmasak hétköznapi és szabadidős viseletnek. Megújul az Atlantis 3 kesztyű és a ProTouring 2 csizma is, továbba a félmagas szárú Sneaker X cipő, ami a meleg nyári hónapokra jelent komfortos megoldást. További újdonság a Doubleface fleece-kabát, amely puha mikrofleece-bélésével és szélfogó membránjával hatásosan benn tartja a meleget, és felettébb komfortos is.

Több, mint 70 cikkelemmel bővült a BMW Motorrad márkarajongói termékeinek (BMW Motorrad Style) kínálata a 2011-es modellévre, ami négy különböző kollekciót ölel fel, melyek közül mindegyiknek megvannak a saját színei és jellegzetes, visszatérő motívumai. A BMW Motorrad Style termékcsoport mindegyik eleme ún. szabadidős rendeltetésű, vagyis nem funkcionálisan kapcsolódik a motorozáshoz.

A BMW Motorrad Style Logo sportos szabadidőruhákat és kiegészítőket jelent a bajor márka minden olyan szimpatizánsának, aki szívesen viseli a márka logóját és nevét. A BMW Motorrad Style Heritage pedig a ruhákat és a  kiegészítőket jelöli, a régi BMW motorkerékpárok kedvelőinek és mindazoknak, akiket érdekel a BMW történelme és annak jelentős alakjai.

BMW Motorrad Style DoubleR az S1000RR szerelmeseinek készült pólók, kabátok és kiegészítők, amelyek magukon viselik a típusjelzést és a motor aszimmetrikus, stilizált elölnézeti képét (űrlénymotívum).

BMW Motorrad Style GS elemei a legendás GS-sel való motorozás előtti és után órákra kínálnak kellemes és hasznos megoldást. Visszatérő dizájnjegy rajtuk a „GS Enduro” felirat és a különféle „Earth”-motívumok. A Style és Ride termékek a 2011-es motorosszezon kezdetétől kaphatók a hivatalos BMW motorkerékpár márkakereskedésekben. További részletekről is itt érdeklődhetsz.

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending