Csatlakozz hozzánk

Hírek

Már gyártosoron a BMW S1000RR

Münchenben már javában építik a bajor sportmotort, hamarosan a szalonokban!

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Münchenben már javában építik a bajor sportmotort, hamarosan a szalonokban!

2009. március 1-je nagy nap lesz a BMW Motorrad csapat számára, amikor is a Superbike Világbajnokság (WSBK) ausztrál futamán először állnak majd rajthoz az új S 1000 RR típusú versenygéppel. A portimaoi és a valenciai tesztek után a két versenyző, Troy Corser és Ruben Xaus optimistán tekintenek a szezon kezdetére új motorjukkal, amelynek időközben megkezdődött a sorozatgyártásai is, hiszen a bajnokságban résztvevő motorkerékpárok csak kevésben térnek el a széria járművektől.

Az új BMW S 1000 RR teljesen új konstrukció: 999cm3-es, négyhengeres blokkja rendkívül könnyű és kompakt, száraz tömege pedig mindössze 183 kg. Az S 1000 RR új fejlesztésű, állítható menettulajdonságú sport ABS-el rendelkezik, valamint DTC (dinamikus vonóerő-szabályzás) is rendelhető lesz hozzá, amit egyenesen a versenymotorból vesznek át.

 

Az S 1000 RR külső formája, egyedi dizájnja úgy viseli a BMW márkára jellemző jegyeket, hogy közben a szegmens többi szereplőjének stílusára is reflektál. A bajor konszern versenymotorjának utcai változata ezüst, zöld, szürke, és speciális BMW Motorrad Racing (piros-fehér-kék) színben lesz elérhető. A motor hivatalosan 2009 nyarán mutatkozik be a nagyközönségnek és hamarosan rendelhető a BMW Motorkerékpár Márkakereskedésekben is.

BMW S1000RR körbejárás
 

Comments

comments

Trending