Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Már gyártosoron a BMW S1000RR

Münchenben már javában építik a bajor sportmotort, hamarosan a szalonokban!

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Münchenben már javában építik a bajor sportmotort, hamarosan a szalonokban!

2009. március 1-je nagy nap lesz a BMW Motorrad csapat számára, amikor is a Superbike Világbajnokság (WSBK) ausztrál futamán először állnak majd rajthoz az új S 1000 RR típusú versenygéppel. A portimaoi és a valenciai tesztek után a két versenyző, Troy Corser és Ruben Xaus optimistán tekintenek a szezon kezdetére új motorjukkal, amelynek időközben megkezdődött a sorozatgyártásai is, hiszen a bajnokságban résztvevő motorkerékpárok csak kevésben térnek el a széria járművektől.

Az új BMW S 1000 RR teljesen új konstrukció: 999cm3-es, négyhengeres blokkja rendkívül könnyű és kompakt, száraz tömege pedig mindössze 183 kg. Az S 1000 RR új fejlesztésű, állítható menettulajdonságú sport ABS-el rendelkezik, valamint DTC (dinamikus vonóerő-szabályzás) is rendelhető lesz hozzá, amit egyenesen a versenymotorból vesznek át.

 

Az S 1000 RR külső formája, egyedi dizájnja úgy viseli a BMW márkára jellemző jegyeket, hogy közben a szegmens többi szereplőjének stílusára is reflektál. A bajor konszern versenymotorjának utcai változata ezüst, zöld, szürke, és speciális BMW Motorrad Racing (piros-fehér-kék) színben lesz elérhető. A motor hivatalosan 2009 nyarán mutatkozik be a nagyközönségnek és hamarosan rendelhető a BMW Motorkerékpár Márkakereskedésekben is.

BMW S1000RR körbejárás
 

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending