Csatlakozz hozzánk

Hírek

Már egy tucat Suzuki szalon van

A Budapest XVII. kerületében található Motor Center Gyulai mostantól a
Suzuki motoros termékeit is forgalmazza. Ezzel egy tucatra nőtt a Suzuki
motorkerékpár-szalonjainak száma az országban

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A márka 12. motorkerékpáros kereskedésének avatóünnepségén a szalagot a Gyulai-cégcsoport tulajdonosa, Gyulai Tamás és a Magyar Suzuki Zrt. marketingvezetője, Hársfalvi János vágta át.

„2015-ben Magyarország motorkerékpár-piaca 14 százalékkal bővült a megelőző évhez képest. A Suzuki 269 motort adott el az esztendő során, ami nagy előrelépés, 68 százalékos gyarapodás 2014-hez képest, amikor 160 kelt el a márka kétkerekűiből. A biztató eladási számok indokolttá teszik, hogy márkakereskedői hálózatunk újabb egységgel bővüljön, ezúttal Pesten” – mondta Hársfalvi János.


„A változó piaci környezetben csak az erős háttérrel rendelkező és megalapozott stratégiával működő cégek maradhatnak talpon. A közel 25 éves autóértékesítési tapasztalattal rendelkező Gyulai-cégcsoport a megújulás és bővülés útját választotta, amikor a Keresztúri úti felüljáró lábánál motorkereskedést nyitott Rákosmentén” – mondta Gyulai Tamás, aki a Suzuki csatlakozását a forgalmazott márkák köréhez kiemelten fontos állomásnak tartja a cég életében.

A szalagátvágást követően a Suzuki marketingigazgatója sok sikert kívánt a kereskedőnek, és átadta neki a Suzuki-kereskedések elmaradhatatlan kabalafiguráját, a vevőket szerencsehozó bal mancsával invitáló, pénzbőséget hozó porcelánmacskát.


A szalonavatót követően a hétvégén tesztnapot tartottak. Az érdeklődők a kereskedés tesztmotorparkjából olyan legendás és új modelleket próbálhattak ki, mint a nagy teljesítményű sporttúa-motorok királyát, a Hayabusát, és a „viharban lesújtó villámot”, az Inazumát (katt. a típusra a tesztekhez!).

A Motor Center Gyulai különböző banki finanszírozási konstrukciókkal, illetve a meglévő motorkerékpárok, robogók beszámításával támogatja vásárlóit. Az új motorok értékesítésén túl szervizzel, műszaki vizsgáztatással és alkatrészek értékesítésével is a motorosok rendelkezésére állnak.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending