Connect with us
Suzuki

Hírek

Már csak egy hetünk van váltani!

Aki november végéig nem mondja fel kötelezőjét, az nem válthat biztosítót a jövő évre.

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Indul a végső hajrá, már csak egy hét van hátra! Legalább is annak, aki cserélni szeretné kötelező biztosítását, már pedig erősen ajánlott váltani. Ahogy azt már egy előző cikkünkben kifejtettük, a hűséget szó szerint büntetik a biztosítók, míg akik új szerződést kötnek, sokkal jobban járnak.

Érdekes módon akkor is, ha csak a szerződés új, a biztosító nem. 2011-től megváltozik a díjszámítás módja, hiszen január 1-től teljesítmény alapon számolandó a kötelező összege, ez pedig átlagosan 40% díjcsökkenést jelent! Már annak, aki újra szerződik, mert aki lusta, és nem foglalkozik az átkötéssel, akár 2-3-szor is többet fizethet, mint amúgy. A biztosító váltásra törvényileg már csak 1 hetünk van, hiszen november végéig lépnünk kell az ügyben.

Kevesen tudják, de az új biztosító kiválsztására, azaz az új szerződés megkötésére egészen év végéig lehetőségünk van még. Viszont ehhez a mostanit legkésőbb november végéig meg kell szüntetnünk, más szóval fel kell mondanunk az élő szerződésünk. Ha nem tesszük meg, akkor a biztosító váltásra leghamarabb egy év múlva lesz módunk.

Ha interneten, egy alkusz cégen keresztül szerződünk újra, akkor az új szerződés megkötését, és a régi felmondását automatikusan intézik. Más esetben utóbbiról saját magunknak kell gondoskodjunk.

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending