Csatlakozz hozzánk
KTM

Hírek

Már csak egy hetünk van váltani!

Aki november végéig nem mondja fel kötelezőjét, az nem válthat biztosítót a jövő évre.

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Indul a végső hajrá, már csak egy hét van hátra! Legalább is annak, aki cserélni szeretné kötelező biztosítását, már pedig erősen ajánlott váltani. Ahogy azt már egy előző cikkünkben kifejtettük, a hűséget szó szerint büntetik a biztosítók, míg akik új szerződést kötnek, sokkal jobban járnak.

Érdekes módon akkor is, ha csak a szerződés új, a biztosító nem. 2011-től megváltozik a díjszámítás módja, hiszen január 1-től teljesítmény alapon számolandó a kötelező összege, ez pedig átlagosan 40% díjcsökkenést jelent! Már annak, aki újra szerződik, mert aki lusta, és nem foglalkozik az átkötéssel, akár 2-3-szor is többet fizethet, mint amúgy. A biztosító váltásra törvényileg már csak 1 hetünk van, hiszen november végéig lépnünk kell az ügyben.

Kevesen tudják, de az új biztosító kiválsztására, azaz az új szerződés megkötésére egészen év végéig lehetőségünk van még. Viszont ehhez a mostanit legkésőbb november végéig meg kell szüntetnünk, más szóval fel kell mondanunk az élő szerződésünk. Ha nem tesszük meg, akkor a biztosító váltásra leghamarabb egy év múlva lesz módunk.

Ha interneten, egy alkusz cégen keresztül szerződünk újra, akkor az új szerződés megkötését, és a régi felmondását automatikusan intézik. Más esetben utóbbiról saját magunknak kell gondoskodjunk.

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending