Csatlakozz hozzánk

Hírek

Már csak egy hét a Motorfesztiválig (frissítve!)

Motorok, csajok, kiegészítők – és Tuning Show is, egy jegyért

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A jó idő már megérkezett, de valami mintha még hiányozna a teljes szezonkezdet képéből: igen, ez a “motorkiállítás a BNV-n” – vagyis hivatalos nevén a Motor Fesztivál a Hungexpón. Már csak egy hetet kell kibírni, és újra megfürödhetünk a magyar motortengerben, avagy közeleg az ország legnagyobb (autós-)motoros rendezvénye…

Tehát hamarosan hivatalosan is kezdetét veszi a szezon: március 30 és április 1. között az Autó-Motor-Tuning Show keretében ismét Motor Fesztivál a Hungexpón! A motoros idény hagyományos nyitórendezvénye új formában várja a kiállítókat és érdeklődőket – a márciusi hétvégén egy belépőjeggyel látgatható a Motor Fesztivál és a Tuning Show is.

A hetedik életévébe lépett Carstyling.hu Tuning Show, valamint hazánk legnagyobb motoros rendezvénye, a Budapest Motorfesztivál közös szervezésben nem csak Magyarország, hanem a Kelet-Közép Európa legnagyobb hasonló jellegű rendezvényeként, idén az elmúlt évek legnagyobb járműfesztiváljaként mutatkozik be a nagyérdeműnek.

Négy pavilonban, összesen 40.000 négyzetméteren fedett, és 45.000 négyzetméteren kültéri területen a hazai és nemzetközi tuning és hifi élet legütősebb alkotásait, termékeit és vállalkozásait, a szervezők szerint egy igazi fesztiválhangulatú motoros kiállítást, valamint több kísérő rendezvényt mutatnak be, hatalmas show és rengeteg látványos program kíséretében.

A Fesztiválon közelebbről is megismerkedhettek a motorgyártók újdonságaival, egy helyen láthattok olyan neveket, mint a Harley Davidson, Triumph, BMW, Honda, Ducati, Suzuki, Kawasaki, Vespa, Piaggio, Aprilia és még ki tudja mi… Ahogy a korábbi években, így idén is külön figyelmet fordítanak a biztonságos közlekedés szabályaira és fontosságára. Vezetéstechnikai előadásokon vehetnek részt a látogatók, majd a képzéseken gyakorlatban is kipróbálhatják a bemutatott technikákat.

…amit a képen látható Végh Tomi nyert, Herczeg Balázs (Mókus) előtt


Többféle látnivaló is lesz a hétvégén… Méghozzá egy belépő áráért!

Az ország legjobb motoros járőrei mérkőznek meg a C pavilonban megépített ügyességi pályán. A motorosok területi futamokon versenyeztek a döntőbe jutásért. A vállalkozó kedvű érdeklődők is próbára tehetik ügyességüket. A Budapesti Rendőr-főkapitányság minden napra tervez előadásokat, biztonságtechnikai show műsort. A biztonságos motorozásra hajtanak a Safety-Hungary szakemberei is, így az ő bemutatójukat is megtekinthetik az érdeklődők. A BRFK standján egyébként a verseny kezdéséig jelentkezők között 10 látogatót sorsolnak ki, akik saját motorjukkal összemérhetik tudásukat az országos bajnokság résztvevőivel.

És mi lesz még ott?

A  Carstyling.hu Tuning Show, és a Budapest Motorfesztivál mellett ezúttal az EMAT 2012 – az Épített Autók és Motorok találkozója, a GYMKHANA Országos Bajnokság – hazánk új autósportjának első idei versenye, és a Budapest Tattoo Expo  fogadja a vendégeket a Budapesti Vásárközpontban.

Az öt rendezvény a Hungexpo négy pavilonjában és a pavilonokat övező szabad területeken zajlik. Több mint 500 kiállított hazai autó, épített motorok és hotrodok várják a tavaszi szezon legrangosabb seregszemléjének közönségét! Emellett minden eddiginél nagyobb létszámmal, immáron 11 ország több mint 150 csúcskategóriás tuning autóját látja vendégül a show. Az autó- és motorkiállítás elengedhetetlen műsora a szépségverseny, melyre ebben az évben is nagyszámú ifjú hölgy nevezett be.

A gyerekekre is gondoltak a szervezők, a legifjabb korosztálynak ismerkedős gyermekmotoros pályát alakítanak ki, amelyen a méretükhöz igazodó motorokkal tehetnek „kezdőköröket”. Érdemes kilátogatni a rendezvényekre, hiszen sok-sok nyeremény talál majd gazdára, és kedvező vásárlási lehetőségekből sem lesz hiány: több mint 100 kiállító cég (akicós) kínálatából válogathatnak a technika rajongói.

A Show helyszínét a Hungexpo, Budapest Vásárközpont – Budapest X., Albertirsai út 10. (Expo tér 1.) biztosítja. A helyszín mind autóval, mind tömegközlekedéssel könnyen elérhető. A megközelíthetőségről részletes információ ezen az oldalon található.

Jegyárak, információk

Egyidejű kiállítások:
    Épített Motorok és Autók Találkozója
    Tattoo Expo
    Gymkhana: Országos Bajnoki Futam 1. forduló

Programok:
    Tuning autó építés élőben
    Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság
    Nemzetközi Tuning, Hifi, Motor Találkozó és Verseny
    Motorépítő Bajnokság – 16. Devil’s Motor Show

Öt rendezvény egy belépő áráért!

Jegyárak:
Egyszeri belépésre jogosító jegy ára a helyszínen: 3.000Ft
Gyermek belépőjegy ára (12 év alatt) a helyszínen: 2.000Ft

Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít): 7.000Ft
Kedvezményes belépőjegy a helyszínen Carstyling.hu klubkártyával: 2.500Ft
6 éves kor alatt a belépés ingyenes!

További információ:
   www.motorshow.hu
    www.hungexpo.hu
    www.carstyling.hu

Forrás:
Hungexpo

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending