Csatlakozz hozzánk

Hírek

Már nem tűrnek ellentmondást az angol rendőrök!

Az Angol rendőrség ezentúl nem fog kesztyűs kézzel bánni a motortolvajokkal

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Hatalmas problémát jelent Nagy-Britanniában a megnövekedett motorlopások, vagy a motorral elkövetett bűnözés száma. Tavaly átlag havi 1500 motort lovasítottak meg a tolvajok, vagy megfélemlítve és leszállítva saját motorjáról gazdáját, vagy valahonnan elemelve. Ha a rendőrség autóval a közelben is volt, nem tudta megállítani a tolvajt, hiszen nem okozhatott testi sérülést. A robogósok ráadásul egyből az emberek közé vágtattak, biztosítva maguknak az egérutat.

Fordult a kocka

Úgy tűnik a rendőrök besokalltak, s ezentúl a gyalogosokra természetesen továbbra is vigyázva, addig hajtják a az enyveskezűt, míg el nem csípik, ha kell autóval vágnak be elé. Ezt a manővert a miniszterelnök is támogatja.
Úgy tűnik a módszer nem hatástalan, ugyanis kezd visszaesni a a motoros rablások, és lopások száma. Persze el kell telnie egy kis időnek, hogy a bűnözőkben tudatosuljon, hogy a rendőrök innentől attól sem riadnak vissza, ha ők egy kicsit beütik a kis fejüket ütközés közben.

Az eddig két testi sérüléssel járó manőver “áldozatai” elismerték bűnösségüket, s mindkét esetet szigorúan kivizsgálják, hogy a rendőr felelősségre vonható-e szándékos cselekedete miatt, ugyanis az egyik 17 éves bűnöző (akinek még jogosítványa sem volt) nem viselt sisakot, ennek következtében erősen beverte a fejét, és eltört pár csontja, amivel kórházba került.

 

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending