Csatlakozz hozzánk

Hírek

Már jövőre jönne az új Honda CBR300RR?

Elkezdett a neten pár ígéretes koncepció rajz terjedni egy új Honda CBR300RR modellről, ami leginkább az A2-es kategóriának jelent jó hírt

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Nem meglepő módon a képek alapján hiába majdnem harmadannyi hengerűrtartalommal bír, a Honda CBR 300RR külseje erősen hajaz az új Fireblade megjelenésére.

A csupasz Neo Café Racer adja az alapot

 Túl nagy műszaki újítást azért nem kell a modelltől várni, hiszen alapjaiban egy CB300R Neo Sports Café bújik meg az idomok alatt, amiben egy 286 köbcentis, DOHC egyhengeres blokk dolgozik. Ez alapján nagyjából 31 lóerőre és 27 Nm forgatónyomatékra lehet számítani, ami egy kezdő motoros számára teljesen ideális teljesítménynek mondható. Ha ehhez még hozzávesszük a CB300R 143 kilós súlyát, akkor pedig már egyértelműen a jó irányba billen a mérleg és még tapasztaltabb motorosként is igen jókat lehetne a kis RR-el motorozni.

Felöltözve pedig valahogy így fog kinézni

Ezt egy kicsit azért megnehezíti a kategóriában már egy ideje jelenlévő Yamaha R3 és Kawasaki Ninja 400, de azért ennek ellenére kíváncsian várjuk az új motort, amit az őszi EICMA kiállításon minden valószínűség szerint valamilyen formában meg is fog mutatni a Honda.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending