Csatlakozz hozzánk

Hírek

MAMS Gála: Az év sportolói

A hétvégén tartották a MAMS díjátadó
ünnepségét: Vincze Viktória Hannát a legjobb utánpótlás, Kis Viktóriát a legjobb
hazai női, Győrfi Alent pedig a legeredményesebb stock 600 versenyzőként
értékelték

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A H-Moto Teamhez frissen igazolt Hanna így véleményezte az estét: „Nagyon örülök a szép díjnak, és az új csapatomnak is. Külön öröm, hogy Kis Vikivel egy helyen versenyezhetek, nagy megtiszteltetés ez nekem – ezúton is szeretném megköszönni a lehetőséget. Épül az új motorom, az elkövetkezendő időszakban a PW Speciál kategóriában és Dragbike-ban is szeretném a legjobbat nyújtani! Vízilabdázok, ezzel készülök télen fizikálisan az előttem álló kihívásokra”

„Úgy gondoljuk, a H-Moto Team múltja, szakmai felkészültsége garancia lehet a továbblépésre, az álmok és céljaink elérésére. Nagyon igyekszem, hogy erőmhöz és lehetőségeimhez mérten minőségében segítsem a csapatmunkát, ha kell a két kezem segítségével” – tette hozzá Vincze Imre, Hanna édesapja.

A mikrofonnal: Szabó Bregyó János

Ami Vincze Hannának még távlati célt jelent, az Kis Viktóriának már a mindennapokat, lévén ő Magyarország legjobb női motorversenyzője. A pódiumra szólítása után érzéseiről mesélt:

„Először is hadd ragadjam meg az alkalmat, hogy gratuláljak a díjazottaknak, külön az újdonsült kis csapattársamnak, Vincze Viktória Hannának! Nagyon örülök, hogy hozzánk került, és jó nézni, hogy erősödni látszik az itthoni női utánpótlás vonal is. Támogatni fogom őt minden tehetségemmel, és tapasztalatommal – ha elfogad mentorának.

Az este folyamán átvett cím boldoggá tesz, egy nagy megtiszteltetés, valamint visszajelzés, hogy jó úton haladunk. A qatari bajnokság elmaradása miatt sajnos nem motorozom idén télen, de a száraz, edzőtermi munka természetesen folyik. Lélekben nagy előrelépést, kategóriagyőzelmet tűztem ki ebben az évben az Európa-bajnokságon, de még nem látjuk tisztán, hogyan alakul a szezon. A szívemre hallgatva folytatnám az EJC szereplésem, de akkor sem leszek csalódott, ha a Z-Cup női mezőnyében, Spanyolországban kell helytállnom!”

Kis Viktória és Vincze Viktória Hanna

A csapat kitüntetett férfitagja, a legeredményesebb magyar superstock 600-as versenyzőnek választott Györfi Alen hiányzott a ceremóniáról. Később így értékelt:

Sajnos családi okok miatt nem lehettem jelen személyesen, de ez mit sem von le számomra az elismerés értékéből. Büszke vagyok a díjra, annak ellenére, hogy a tavalyi szezonban alakulhatott volna minden másképp, természetesen sokkal jobban is. Most nagyon örülünk, és természetesen előre tekintünk! A felkészülésem kellős közepén járva az a célom, hogy a következő szezonban a lehető legelőrébb végezzek! Hogy ezt a német IDM, vagy az olasz bajnokság keretein belül próbálhatom majd meg, az még a közeljövő kérdése. Az Alpok-Adria sorozatban való szereplésem már biztos, nyugodtan kijelenthetem, ott egyértelműen győzelem a cél!” – zárta sorait a korábbi Európa bajnok.

A MAMS Év Sportolója 2015-ben Chrobák János, a Schmidt Racing versenyzője lett.

Supersport kategóriában a 2015. évi Alpok-Adria Gyorsasági Motoros Bajnokság győztese, az IMRC gyorsasági bajnokság győztese, a Magyarország Gyorsasági Motoros Országos Bajnokság legeredményesebb versenyzője. A FIM Gyorsasági Motorsport Világbajnokság Supersport kategóriájában pontszerző.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending