Csatlakozz hozzánk

Akciók

Májusi Öhlins Akciók

Fókuszban a túraendurók: ebben a hónapban a kalandmotorok szerelmeseinek (tulajdonosainak) kedveznek a világhírű svéd futóműgyártó hazai forgalmazójánál

Közzétéve

ekkor

ohlins majusi akciok
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A túraendurók ma sokoldalúbbak, mint valaha. Használati módjuk nem is lehetne szerteágazóbb: egyik percben egy túra az Alpok kanyargós útjain, a következőben pedig egy rövid csapatás a terepen. Emiatt nagyon fontos a megfelelő futómű, ami képes ezeket a feladatokat kiszolgálni – és megfelelően a vezető igényeihez állítható. Az Öhlins hazai forgalmazójánál, a Zenith Racingnél május 31-éig kedvezményes áron szerezhetsz be különböző készleteket a különleges, “kalandos” körülményekre – ilyen szettekkel felszerelkezve – akármilyen furcsán hangzik – még egy pálya nyíltnapon sem vallasz szégyent (lásd a fenti képet…).

1-es szett: 30 mm-es cartridge kit, villarugókkal és olajjal, valamint hátsó rugóstag együtt 1715 €-ért
2-es szett: Street Performance első és hátsó rugóstag az alább felsorolt BMW modellekhez 809 €-tól

Óriási Gas Gas akció

Május végéig a készlet erejéig különlegesen kedvezményes áron lehet megvásárolni az alábbi listában szereplő GasGas termékeket. A hátsó rugóstagok ára rugóval együtt értendő, kivétel a GG 1487 típust, melyhez külön lehet a rugót rendelni. A feltüntetett árak ÁFA nélkül értendőek.


Cím: Alsónémedi, Haraszti út 9/a.
Mobil: +36 (70) 419-5038
E-mail: zoltan@zenithracing.hu
Web: www.zenithracing.eu
(ezen a honlapon megtalálod a teljes motor típus listát)


A Zenith Racing Kft. jelenleg kizárólag az Öhlins termékeket forgalmazza

Comments

comments

Trending