Csatlakozz hozzánk

Hírek

Május elsején gyorsulunk!

Rengeteg program és egy nagyon komoly gyorsulási verseny vár minket Kunmadarason, május első napján

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Rengeteg program és egy nagyon komoly gyorsulási verseny vár minket Kunmadarason, május első napján

A versenypályák ördögei azt szokták mondani, egyenesben mindenki jól tudja húzni a gázt, viszont ha jön a kanyar, bizony sokaknak tele lesz a gatya. Van benne valami, ámbár a dragbike-osok már a mondat első felével sem értenek egyet. Verseny szinten egy igazán gyors 400 métert ugyanolyan nehéz összepakolni, mint egy penge egyötvenvalahányas kört a Hungaroringen, pedig a gyorsulási pályán nincs ív. No, de hogy miről is beszélek, mindenki megnézheti majd a saját szemével is, legközelebb Kunmadarason, május elsején.
 

Merthogy idén először pörögnek a kerekek és gyűrődik az aszfalt a magyar pályán, az OB keretein belül. Programokban nem lesz hiány, hiszen a stopper egész napos üldözése mellett, freestyle versenyt, biztonságtechnikai bemutatókat és streetfighter-show-kat is láthatunk. Ott lesz például Mókus, már csak miatta is érdemes kimenni, ha még nem láttátok. Ő a világ egyik legjobb motoros mutatványosa. Emellett lesz egy-két dragsterautó is, például Erdős Csabié, aki megkísérel csúcsot gyorsulni Kunmadarason. Viszont ha nem csak nézelődni van kedvetek, hanem szívesen versenyeznétek is, csak rá kell vetnetek magatok a 15 fős számítógépes szimulátorra, és már gyűrhetitek is egymást a jobb időkért.

Film a tavalyi év eseményeiről
(Készítette az Instarfilms)

Megjelenik kint majd az összes japán importőr is, amire eddig még nem volt példa az univerzumban. Valószínűleg kihozzák az új modelljeiket is, amiket talán még ki is lehet majd próbálni. Az akciók sem kizártak. Legalább is a több, mint 20, motoros ruházatot és kiegészítőt áruló kereskedés portékáit biztosan kedvezményes áron lehet majd megkaparintani. Jó hír lehet ez azoknak, akiknek még nincs meg mondjuk a bőrruhájuk, vagy a csizmájuk. Hát nekik mondom, hogy ébresztőőőő, mindjárt itt a május, legkésőbb Kunmadarason tessék bevásárolni és utána a hétvégén irány motorozni valamerre!

Kunmadaras, Európa egyik legprofibb drag pályája

A szervezők nagy erőkkel készülnek az idei szezonra, hiszen a Dragbike EB futam megrendezése nem kis felelősség, márpedig ellátogat hozzánk is avilág krémje. Persze ez nagyon sok mindennel jár együtt, fejleszteni kell a pályát, a biztonságot, és még csomó minden mást is. Például -bár a nézői és versenyzői biztonságra eddig sem lehetett panasz- ideje szintet lépni ezen a téren is. A pálya két szélét szegélyező betonkordonok tehát már készülnek, dehát ez csak egy apróság a sok közül. Nyugodtan állíthatjuk, hogy augusztusra Kumadár lesz a legfelkészültebb és legfejlettebb drag pálya Európa ezen a részén.

Tehát május elseje, péntek, Kunmadaras. Rengeteg motor, ezernyi motoros, tömérdek látnivaló, akicó hegyek, jó kaják, garantált élmény. Szerintem érdemes lesz ott tölteni a majálist, mi mindenképp kint leszünk! A belépő felnőtteknek 2.000 Ft, de 14 év alatt, illetve 65 év felett ingyenes. Szóval kapjátok fel a gyerekeket, meg a nagyiékat és akár családosan töltsetek el egy jó napot Kunmadarason!

A részletes programtervet itt megézhetitek.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending