Csatlakozz hozzánk

Hírek

Magyarországon a SuperEnduro Világbajnokság!

Van dolgod február 9-én? Mondd le! Vár egy izgalmas verseny és egy látványos show a Budapesti Papp László SportArénában!

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Kész vagy egy hatalmas adrenalin löketre?

Magyarország legnagyobb sportarénájában közel 10 000 néző szeme láttára küzdenek meg a SuperEnduro elit versenyzői. A csarnokban világszínvonalú hang és fénytechnika mellett, egy teljes képi megjelenésre alkalmas LED-es kijelzőn még a távolabb ülők is közelről követhetik az eseményeket.

Mi az a SuperEnduro?

A SuperEnduro a supercross és az enduro ötvözete. Az egyik, ha nem a leglátványosabb műfaja a motoros teremsportoknak. Jellemzően nagy arénákban és rendezvény csarnokokban épített pályán zajlik a viadal, ahol a cross és enduro versenyek akadályai egyaránt megtalálhatóak. A GP versenyeken a világ legjobb versenyzői mérik össze tudásukat és küzdenek meg egymással és az idővel.

Ne hagyd ki az év leglátványosabb motoros eseményét!

A földdel, sárral, homokkal, vízzel és a sziklákkal változatos talajú pályán ugratók, gyors szakaszok és komoly féktávok nehezítik a 14 versenyző dolgát, akiknek nem csak egymással, de még az idővel is harcolniuk kell.

Három futam, Show, Táncosok, Freestyle, Tűzijáték!

A verseny hivatalos promótere Alain Blanchard vezénylésével az 1994-ben alapított francia ABC Communication, aki a nemzetközi motorsport szövetséggel (FIM) szoros együttműködésben évi 8 klasszikus, és 5 teremenduro futamot rendeztek.

Az Enduro és SuperEnduro Világbajnokságnak a franciák már 14 éve a főszervezői, akik már több mint 120 Enduro futammal a hátuk mögött bejárták az egész világot.

23 év szünet után egy sikeres EnduroGP futamnak köszönhetően hazánk 2017-ben újra bekerült a nemzetközi vérkeringésbe. Ennek eredményeként a Promóter és a FIM biztosította a lehetőséget, hogy az idei szezonban Superenduro fronton is bizonyíthassunk!

Versenyzők:

A rajtrácsnál nem kisebb nevek bőgetik majd a motort, mint Colton Haaker, Billy Bolt, Johny Walker, Alfredo Gomez, Mario Roman, Cody Webb (az aktuális világbajnok), és Taddy Blazusiak. És itt lesznek a juniorok, akik közt magyar versenyző is csillog: Zsigovits Norbert, Holló Bence, és remélhetőleg ifj. Németh Kornél is elkápráztat minket egy-két mutatvánnyal.

“Merj nagyot álmodni!!!”

Bővebb információ és jegyvásárlás ITT!

A nyereményjáték feltételei:

Nincs más dolgod, mint lájkolni az ENDUROGP.HU Facebook oldalát, minket, és a cikkhez oda írni, hogy megosztva (NEM A FACEBOOKON!), és nyilvános beállítással megosztani.

2019. február 9.

18:00

Papp László Sportaréna

A sorsolás 2019. január utolsó hetében lesz, a jegyeket Budapesten a tesztmotor.hu boltjában, a MotoPartsShopban lehet majd átvenni. A jegyek egymás mellé szólnak!

A rendezvényen minket is megtalálsz! 😉

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending