Csatlakozz hozzánk

Hírek

Magyarországon a SuperEnduro Világbajnokság!

Van dolgod február 9-én? Mondd le! Vár egy izgalmas verseny és egy látványos show a Budapesti Papp László SportArénában!

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Kész vagy egy hatalmas adrenalin löketre?

Magyarország legnagyobb sportarénájában közel 10 000 néző szeme láttára küzdenek meg a SuperEnduro elit versenyzői. A csarnokban világszínvonalú hang és fénytechnika mellett, egy teljes képi megjelenésre alkalmas LED-es kijelzőn még a távolabb ülők is közelről követhetik az eseményeket.

Mi az a SuperEnduro?

A SuperEnduro a supercross és az enduro ötvözete. Az egyik, ha nem a leglátványosabb műfaja a motoros teremsportoknak. Jellemzően nagy arénákban és rendezvény csarnokokban épített pályán zajlik a viadal, ahol a cross és enduro versenyek akadályai egyaránt megtalálhatóak. A GP versenyeken a világ legjobb versenyzői mérik össze tudásukat és küzdenek meg egymással és az idővel.

Ne hagyd ki az év leglátványosabb motoros eseményét!

A földdel, sárral, homokkal, vízzel és a sziklákkal változatos talajú pályán ugratók, gyors szakaszok és komoly féktávok nehezítik a 14 versenyző dolgát, akiknek nem csak egymással, de még az idővel is harcolniuk kell.

Három futam, Show, Táncosok, Freestyle, Tűzijáték!

A verseny hivatalos promótere Alain Blanchard vezénylésével az 1994-ben alapított francia ABC Communication, aki a nemzetközi motorsport szövetséggel (FIM) szoros együttműködésben évi 8 klasszikus, és 5 teremenduro futamot rendeztek.

Az Enduro és SuperEnduro Világbajnokságnak a franciák már 14 éve a főszervezői, akik már több mint 120 Enduro futammal a hátuk mögött bejárták az egész világot.

23 év szünet után egy sikeres EnduroGP futamnak köszönhetően hazánk 2017-ben újra bekerült a nemzetközi vérkeringésbe. Ennek eredményeként a Promóter és a FIM biztosította a lehetőséget, hogy az idei szezonban Superenduro fronton is bizonyíthassunk!

Versenyzők:

A rajtrácsnál nem kisebb nevek bőgetik majd a motort, mint Colton Haaker, Billy Bolt, Johny Walker, Alfredo Gomez, Mario Roman, Cody Webb (az aktuális világbajnok), és Taddy Blazusiak. És itt lesznek a juniorok, akik közt magyar versenyző is csillog: Zsigovits Norbert, Holló Bence, és remélhetőleg ifj. Németh Kornél is elkápráztat minket egy-két mutatvánnyal.

“Merj nagyot álmodni!!!”

Bővebb információ és jegyvásárlás ITT!

A nyereményjáték feltételei:

Nincs más dolgod, mint lájkolni az ENDUROGP.HU Facebook oldalát, minket, és a cikkhez oda írni, hogy megosztva (NEM A FACEBOOKON!), és nyilvános beállítással megosztani.

2019. február 9.

18:00

Papp László Sportaréna

A sorsolás 2019. január utolsó hetében lesz, a jegyeket Budapesten a tesztmotor.hu boltjában, a MotoPartsShopban lehet majd átvenni. A jegyek egymás mellé szólnak!

A rendezvényen minket is megtalálsz! 😉

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending