Csatlakozz hozzánk

Hírek

Ma érkezik az új ZX-10R

A Kawasaki megígérte, hogy ma bemutatják Superbike világbajnok motorjuk legújabb generációját, az új Ninja ZX-10R-t. Vajon mivel rukkolnak elő a zöldek?

Közzétéve

ekkor

kwasaki zx-10r 2015
RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Az új modell jelentős fejlesztéseken esett át, melyek leginkább a féket és a futóművet érintették. A fékek valószínűleg megkapják a legújabb ABS rendszert. Az elektronikusan állítható futómű pedig a Showatól érkezik majd. A fejlesztések célja leginkább az, hogy a zöldek versenyképesek maradhassanak a Superbike VB-n.

A projektvezető Yoshimoto Matsuda elmondta: Az új modell esetében a fejlesztési forrásainkat a teljesítmény általános javítására irányítottuk. Büszkék vagyunk az eredményre, ami azt jelenti, hogy jelentős lépést tettünk előre mind a futómű, mind a motor teljesítményének területén, lehetővé téve újabb vezető segítő elektronikák alkalmazását.

A jelenlegi ZX-10R még mindig igencsak ütőképes masina a WSBK mezőnyében (világbajnok Jonathan Rea és a csapat is…), azonban az utcai változat kezd kissé lemaradni a riválisok mögött. A Kawasakinak fel kell vennie a verseny a BMW, a Ducati és a Yamaha legújabb gépeivel.

A Kawasaki weboldalára pontban 16 órakor kerül fel a 2016-os modellévű ZX-10R!

Kawasaki gyári alkatrészek a MotoPartsShop kínálatában kaphatóak!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending