Csatlakozz hozzánk

Blog

M is irodisták lettünk

Elérkezett a pillanat, hogy igazi szerkesztőségünk legyen, beköltöztünk hát egy kis irodába a Törökvész úton

Közzétéve

ekkor

GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Elérkezett a pillanat, hogy igazi szerkesztőségünk legyen, beköltöztünk hát egy kis irodába a Törökvész úton

Sok répát ettünk idén, amitől rettentő jól megy már a fütyülés, a sok spenóttól pedig úgy megerősödtünk, mint Popey a méltán világhíres vízi celeb. Úgy, de úgy kinőttük magunkat, mint az égig érő paszuj, így elérkezett az idő, hogy bevegyük magunkat egy kis irodába.

A Törökvész út 3/-b -ben kaptunk helyet, a Mammuttól nem messze, ahol az Édes Otthon Ingatlanközponttal vagyunk megosztva. Akkor ez itt most a reklám ideje, ha bármilyen ingatlan adás-vétellel kapcsolatos kérdésetek lenne, jöhet hozzánk is (info@tesztmotor.hu). A címet tehát tudjátok, ha erre jártok akár be is nézhettek hozzánk, amikor éppen nem motoron ülünk, akkor ott dolgozunk.

Egyébként éppen nálunk garázdálkodik a Yamaha YZF-R1, illetve a KTM 990 SMT. Tartósteszt járgányunkat, a Yamaha új 400-as Majesty-ét is hajtjuk becsülettel. Köszöni szépen jól érzi magát, de kíváncsi vagyok, hogy a jövő hét második felében hogy fog vigyorogni (valószínűleg ugyanígy), amikor az Origo.hu-val együtt egy összehasonlítóteszt keretében mellé tesszük a Suzuki Burgmanját, a Honda új 400-as Silver Wingjét, a Piaggio X-Evo-ját és tejszínhabként egy különleges, elektromos robogót, a Vectrix-et. A hét elején sajnos nem érünk rá, mert Olaszországban vendégeskedünk a Dainese-nél.. tudom-tudom, bejött az élet 🙂

Lényega lényeg, ragadjon a bélyeg, no meg, hogy mostantól vaaaan iii-roooo-dáááánk! Na, jók legyetek és írjatok sok e-mailt nekünk! Egyrészt küldjétek a képeket a saját motorjaitokról a denes@tesztmotor.hu címre, másrészt írjátok meg mit vagy miről szeretnétek olvasni, tetszik, nem tetszik, ami csinálunk, mit változtassunk és a többi. Sőt, saját írásokat is várunk, akár teszt formájában, akár más, motoros témával kapcsolatban. Írjatok!

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Trending