Csatlakozz hozzánk

Blog

M is irodisták lettünk

Elérkezett a pillanat, hogy igazi szerkesztőségünk legyen, beköltöztünk hát egy kis irodába a Törökvész úton

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Elérkezett a pillanat, hogy igazi szerkesztőségünk legyen, beköltöztünk hát egy kis irodába a Törökvész úton

Sok répát ettünk idén, amitől rettentő jól megy már a fütyülés, a sok spenóttól pedig úgy megerősödtünk, mint Popey a méltán világhíres vízi celeb. Úgy, de úgy kinőttük magunkat, mint az égig érő paszuj, így elérkezett az idő, hogy bevegyük magunkat egy kis irodába.

A Törökvész út 3/-b -ben kaptunk helyet, a Mammuttól nem messze, ahol az Édes Otthon Ingatlanközponttal vagyunk megosztva. Akkor ez itt most a reklám ideje, ha bármilyen ingatlan adás-vétellel kapcsolatos kérdésetek lenne, jöhet hozzánk is (info@tesztmotor.hu). A címet tehát tudjátok, ha erre jártok akár be is nézhettek hozzánk, amikor éppen nem motoron ülünk, akkor ott dolgozunk.

Egyébként éppen nálunk garázdálkodik a Yamaha YZF-R1, illetve a KTM 990 SMT. Tartósteszt járgányunkat, a Yamaha új 400-as Majesty-ét is hajtjuk becsülettel. Köszöni szépen jól érzi magát, de kíváncsi vagyok, hogy a jövő hét második felében hogy fog vigyorogni (valószínűleg ugyanígy), amikor az Origo.hu-val együtt egy összehasonlítóteszt keretében mellé tesszük a Suzuki Burgmanját, a Honda új 400-as Silver Wingjét, a Piaggio X-Evo-ját és tejszínhabként egy különleges, elektromos robogót, a Vectrix-et. A hét elején sajnos nem érünk rá, mert Olaszországban vendégeskedünk a Dainese-nél.. tudom-tudom, bejött az élet 🙂

Lényega lényeg, ragadjon a bélyeg, no meg, hogy mostantól vaaaan iii-roooo-dáááánk! Na, jók legyetek és írjatok sok e-mailt nekünk! Egyrészt küldjétek a képeket a saját motorjaitokról a denes@tesztmotor.hu címre, másrészt írjátok meg mit vagy miről szeretnétek olvasni, tetszik, nem tetszik, ami csinálunk, mit változtassunk és a többi. Sőt, saját írásokat is várunk, akár teszt formájában, akár más, motoros témával kapcsolatban. Írjatok!

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending