Csatlakozz hozzánk
MPS SC Vintage

Akciók

LSL Performance fék-és kuplungkarok

Kis változtatás, mely nagyot dob a gépeden – LSL-karok az X-Bike kínálatából

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A fék és a kuplungkar viszonylag látványos, viszonylag könnyen felszerelhető és viszonylag olcsó módja motorod megjelenésének javításához. A tuning-karoknak egyéb előnyei is vannak a gyáriakkal szemben, ahogy azt az LSL termékei is bizonyítják.

Minden kart az LSL központjában terveztek és teszteltek. A kuplungkaroknál minden esetben négy közelebbi és egy távolabbi pozíció közül választhatunk a gyárihoz képest. A fékkarok úgy készülnek, hogy egy közelebbi és négy távolabbi beállítási lehetőség között variálhatunk.

Az állítók úgy lettek megtervezve, hogy egy ujjal is könnyen használhatóak legyenek. Az ellipticus állítótárcsa kemény bevonatot kapott (szürke szín) és a golyóscsapágynak köszönhetően könnyen állítható. A CNC-n mart karok tökéletesen illeszkednek az ujjakhoz – így nyújtva maximális komfortot. A karok és a modell specifikus adapterek bronz persellyel készülnek a hosszú élettartam miatt.

Az összes termék, alkatrész Németországban készül, TÜV-minőségben, bizonyítvánnyal! Az LSL fék-és kuplungkarok megvásárolhatóak a gyárival megegyező és két cm-rel rövídített változatban, arany, ezüst és fekete színben az X-Bike-nál!
Ára: 24.990.-Ft


Jobban néz ki és kényelmesebb is, mint a gyári

X-BIKE
1161, Bp Csömöri u. 157.
T.: 405-6653
www.x-bike.hu
www.lsl.eu

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés

Trending