Csatlakozz hozzánk

Akciók

LS2 újdonságok a Motorpartsban

Bemutatjuk az LS2 full-karbon csúcsbukóját és új nyári dzsekijét

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Igényes darabbal gazdagodott az LS2 egyébként sem szegényes bukósisak kínálata: a karbonból készült CT2 Mono a gyártó csúcsmodelljének szerepét vállalta és a felsőkategóriás bukók között küzd az elismerésért. Továbbá LS2-újdonság a “szuper-szellős” Hyperfresh nyári dzseki is, ami eddig hiányzott a márka palettájáról.

Az LS2 termékeivel a tavalyi szezonban szerencsénk volt szorosabb barátságot kötni, hiszen egy középkategóriás tartósteszt sisak mellett egy textil kabátot is próbára tehettünk. Tényleg jóban voltunk, hiszen ár-érték arányt, illetve a használhatóságot tekintve pozitív vélemény alakult ki bennünk a Motorparts által forgalmazott gyártótól, amely az idei idényre eggyel magasabb szintre lépett: elkészítette teljesen szénszálas kivitelű sisakját, az LS2 CT2 Mono full carbon-t, amely már a csúcs-kupakok minőségét és “szolgáltatásait” nyújtja. Az LS2 többek között egy másik újdonsággal is készült 2011-re, konkrétan a sokatmondó, Hyperfresh elnevezésű nyári kabáttal – ezekkel ismerkedhettek most meg.

Az LS2 CT2 Mono full karbon sisak súlya mindössze 1300 gramm, ami a motoros ember számára az egyik legnemesebb anyag felhasználásának köszönhető. A márkánál Air Go Systemnek nevezett, ún. arcpumpás rendszer a megfelelő szellőzést, a beépített napszemüveg pedig a praktikumot biztosítja  – utóbbi remekül vizsgázott tavalyi Dream tartósteszt bukónkban: jó ötlet, jól sikerült kivitelezésben. A Pinlock páramentesítő és a Bluetooth előkészítés az alapfelszereltség része, ahogy a “komolyabb” sisakoknál megszokott Dupla D-gyűrűs rögzítés is. A bélés természetesen mosható és kivehető, a plexi pedig több fokozatban állítható, torzítás- és karcolásmentes polycarbonate 3D-plekó, UV védelemmel. Szellőzőt találunk az áll-, homlok-, fej- és tarkórészen (nyitható-zárható).


Bitangul néz ki így “fényezetlenül”, full karbon mintásan


A Hyperfresh nyári dzsekihez hasonlóan a CT2 is jól szellőzik – akár vásárlás nélkül is kipróbálhatod

Ez a csomag 85.900 forintba kerül, ami elsőre kissé túlzásnak hangozhat, de ha még egyszer elolvasod ezt a bemutatót, már nem is annyira. Ha nem szeretnél zsákbamacskát vásárolni és Te is tesztelnéd egy darabig a sapkát vásárlás előtt, akkor letét ellenében (a bukó teljes ára) lehetőséged van kipróbálni, majd nem-megvenni, ha nem jön be. Ez a sanszod a többi LS2-sisak esetében is fennál, és a skála igen széles: nyitott, zárt, offroad és felnyitható; műanyag, üvegszálas, karbon-üvegszálas, illetve teljesen szénszálas kivitelű kupakok teljes arzenálja vár a Motorpartsban, amiket a bolt honlapján könnyedén, kategorizálva megismerhetsz.


Igényes anyagok, igényes kidolgozás: látványos eredmény


Van választék: a CT2 Mono a felső polc terméke… Az üzletet mostantól a Facebook-on is megtalálod, Motorparts Motorosbolt néven

Az új, 2011-es LS2 Hyperfresh nyári kabát kivehető könyök- és váll (természetesen CE-minősétésű) protektorokkal, gerincvédővel és fényvisszaverő betétekkel szolgálja viselője biztonságát. Nyári dzsekiről lévén szó, ennek a dzsekinek jobb a légáteresztő képessége, mint az Always Ultrának. Megerősített nyak-tarkó/nyak rész, alsó-felső és belső zseb, patenttal állítható csukló és alkar-, tépőzárral állítható gallér-, valamint szintén patenttal állítható derékbőség szavatolja a kényelmes viseletet és a praktikumot. A fekete színű dzseki nadrággal össze zippzározható, XS-estől 3XL-es méretig kapható 35.900 forintért. Ha tavalyi LS2 Discovery kabátunkkal azonos igényességgel készült, akkor a minőséggel sem lesz gond. Ez a szellős dzseki nem egy egynyári virág, hanem olyan, mint a (whisky-)kóla jéggel: a forró nyári napok nélkülözhetetlen kelléke, évről-évre.


Könnyedén testre szabható és a márka szokásához híven felül is van zseb
 

Megerősített tarkó/nyak rész a Hyperfresh dzsekin – jól mutat a karbon bukóval

Motorparts Motorosbolt

Cím:
IX.ker., Soroksári út 16.
INFOLINE: info@motorparts.hu
Telefon: 30/402 74 81 – 30/402 74 81
Web: www.motorparts.hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending