Csatlakozz hozzánk

Akciók

LS2 újdonságok

Az LS2-nél is már 2009-et írnak.

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Szöveg: Molnár Dénes (DennyM) – denes@tesztmotor.hu

Az LS2-ről  már többször írtunk, akinek még új lenne a márkanév, nézzen utána nálunk (elég hozzá a cikk aljára pillantanotok ). Érdemes, mert a piac legjobb ár-érték arányával ez, az alapvetően kínai gyár büszkélkedhet. A ‘Made in China’ felirattól nem kell írtóznunk, ma már lassan a gyümölcsfákról leszedett friss termésen is megtaláljuk ezt a mondatot és mégis finom. Az LS2-vel is így van, az olcsó ár mellé meglepően jó minőség párosul. A kivehető, mosható bélés és a törhetetlen, karc és párásodás mentes plexi mindegyik modellnél alap követelmény.

A kínálatban megtalálható minden féle-fajta kupak, a nyitott-tól a zárton át a felnyithatóig. Első hallásra az egyetlen riasztó tulajdonságuk, hogy a héjszerkezetük műanyag. Viszont ne felejtsük el, hogy minden szabványt és töréstesztet magasan átvitt, tehát nem a védelem alcsony szintje miatt olcsóak. Inkább magyarázható ez a “sok kicsi sokra megy” jelmondattal, ugyanis borzalmas mennyiséget gyártanak és adnak el évente (2 és fél millió !) 2009-re viszont egyúj anyag, az üvegszál is beugrott a képbe. Ha minden igaz üvegszálas LS2 bukót jövőre még a GP-ben is fognak használni, ahová rossz termékek nem igen kerülnek be.

Az egyik új modell már üvegszál-kompozit héjjal rendelkezik, ráadásul beépített, lehajtható napszemüveg is helyett kapott a bukóban. Az ára 39.900 Ft-tól indul a fényezéstől függően, de gyorsan hozzáteszem, hogy ezzel ez a legdrágább LS2 sisak. Ha már ennyit hallani erről a márkáról, úgy döntöttük leteszteljük a kínai portékát. Hamarosan olvashatjátok nálunk az LS2 puding próbáját, figyeljétek a TesztMotor.hu-t!

Az új, üvegszál-kompozit sisak,lehajtható napszemüveggel.

A delta nevezetű felnyitható sisak új, limitált szériás fényezésben.

Az LS2-ről olvashattok még a következő cikkünkben
kattintsatok a képre
 
Szezám tárulj! A nyitható sisakok tesztje.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending