Csatlakozz hozzánk

Hírek

Lorenzo a cég arca

Jorge Lorenzo fotómodellként pózol a Barracuda katalógusában.

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

A motorversenyzők élete sem fenékig tejfel. Kedvenc hobbink nekik kőkemény munka, ráadásul nem elég „csupán” arra törekedniük, hogy a leggyorsabbak legyenek, hanem egy csomó hivatalos kötelezettség is hárul rájuk. És akkor még egy rakás pénzt is kéne keresni mellette….
Na jó, azért annyira nem szörnyű meló.

Egy hosszú és fárasztó thaiföldi és indonéziai túra után, amit a Yamaha propagandaosztálya szervezett versenyzőinek, Jorge Lorenzo kivette jól megérdemelt szabadságát. Egy – minden bizonnyal – fantasztikus hetet töltött Bali szigetén legjobb barátjával, a jövő évben Moto2-es motoron versenyző Ricky Cardus-szal. Hazatérve rögtön belevetette magát a munkába. Egy olasz webáruház-hálózat, a Barracuda kérte fel, hogy legyen a cég reklámarca, és Ő igent mondott. Firenzébe utazott, ahol a cég 2010-es naptárának fotói készítették el vele.


Egy rövid reklámszpot Lorenzóval

A Barracuda 2002-ben alakult olasz cég. Motoros ruházatot, felszereléseket és kiegészítőket terveznek, gyártanak, és forgalmaznak. Kínálatukban éppúgy találhatók különleges spoilerek, tükrök és fejidomok, mint saját tervezésű, divatos bőr- és vászondzsekik.


Egy kép a katalógusból és a tavalyi naptárból.
Tudtad-e?

Lorenzo állandó, szoros kapcsolatot ápol rajongóival a Twitter.com közösségi oldalon keresztül. Előszeretettel mutogatja saját fotóit, úgy tűnik, hogy nagyon elégedett a külsejével.


Egy kép a 2010-es Barracuda kalendáriumból.

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

MPS AIRFORM

Trending