Csatlakozz hozzánk

Hírek

Lorenzo nyerte meg a Katalán Nagydíjat!

Rossi ismét dobogós helyen állhatott

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Pole helyzetből Jorge Lorenzo indult a mai versenyen, mellette Marquez, és Dovizioso. Rossi a hetedik helyről rajtolt. A versenyzők többsége lágy keverékű abroncsot választott, Marquez kivételével, aki keményre vette a figurát.

A rajtnál Marquez egyből az élre vágtatott, majd rögtön kialakult egy négyes fogat, Marquez, Lorenzo, Dovi és Rossi személyében, majd kicsit később a Lorenzo vette át Marqueztől a vezető szerepet. Vinales a negyedik rajt pozíciójából a 11 helyre csúszott vissza, idén még nem nagyon remekelt a srác. Mindeközben már kiesett Kallio, Guintoli, és Lüthi is.

Dovizioso egy balos kanyarban búcsút mondott a verseny dobogójának:

Rins elkullog a boxba, nagyon nem ment ma neki a verseny. Nakagami kikuglizta szerencsétlen Smith-et, mindketten csak értetlenül tárták szét a karjukat:

Így már csak 17 játékos maradt, Lorenzonak egyre nagyobb az élen az előnye, mögötte Marquez, és Rossi tartja töretlenül a helyét.

Rabat alatt kigyulladt a motor, de szerencsére neki semmi baja nem esett.

Miller, Morbidelli és Syahrin is eldobta a vasat, már alig vannak a pályán.
Ahhoz képest, hogy mennyire ismeri mindenki ezt a pályát nem teljesítenek túl jól rajta, a verseny sem valami izgalmas.

Az utolsó körben nincs nagy hajrázás, Marquez nem hajt az első helyért mint egy félőrült, így Lorenzot intette le elsőre a kockás zászló, majd Marquezt, és Rossi ismét a harmadik helyre állhat fel a dobogón.

 

Találkozunk két hét múlva a Holland Nagydíjon!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending