Csatlakozz hozzánk

Hírek

Limo Trike

Ha szeretnéd, hogy megbámuljanak, irigyeljenek, akkor Limo Trike-ot kell bérelned, semmi mást

Közzétéve

ekkor

ISSIMO
GRINGO Kicsi
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A zsenit és az őrültet csupán egy hajszál választja el egymástól – tartja a mondás. Hogy a Limo Trike alkotói melyik csoportot erősítik, nehéz lenne megítélni, mint ahogy azt is, hogy kreálmányuk vajon a határtalan luxus, vagy a határtalan baromság kategóriájában tartozik-e.

 

A karosszéria üvegszálas

Valakinek már egy túradoboz felszerelése komoly extrázásnak számít, de van, aki nem riadnak vissza durvább átalakításoktól sem, amikor motorja egyedivé tételéről van szó. Mindenesetre abban kiegyezhetünk, hogy egy Harley trike-ká alakítása már nem hétköznapi, otthon, könnyedén elvégezhető barkácsfeladat. Ennek fényében a Limo Trike elkészítése minden elismerést megérdemel. Ráadásul ez a fehér jószág nem csak egy cruiser és egy limuzin ötvözete, hanem mindezen felül meg van spékelve az amerikai hot rodok elegáns, retro stílusával.


Akár egy valódi limuzin, úgy fest belülről

A Limo Trike eleje egy hagyományos Harley-Davidson Fat Boy, a többi része viszont egy minden extrával felszerelt luxuslimuzin. A karosszéria acélkeretre rögzített üvegszálas elemekből épül fel, belül minden kárpit fehér bőr, és természetesen a rózsafa polcok sem hiányoznak. A benne utazó nyolc személy kényelmét és szórakoztatását légkondicionáló, DVD lejátszó, bár, pezsgőhűtő biztosítja, valamint egy, a tetőn kívülre kiemelhető üléspár (persze elektromos). A jármű 7 méter hosszú, és egy 3800 cm3-es V6-os, automataváltós motor mozgatja.


Nem lehetne vele észrevétlen maradni

A Limo Trike nem egy öncélú, önkifejezésre szánt csodabogár, hanem kőkemény üzlet. Ügyes ausztrál vállalkozók fejéből pattant ki az ötlet, hogy evvel húzzanak ki minél több dollárt unatkozó, mérhetetlenül gazdag ügyfeleik zsebéből. Videók a cég weboldalán.

MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Trending