Csatlakozz hozzánk

Hírek

Limitált szériás újdonságok a Kawasakitól

A zöldek szép számú különleges modellt dobnak piacra 2012-ben

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A Kawasakinál úgy gondolják, a vásárlók egyre inkább érdeklődnek a különleges, egyedi kiadású motorok iránt, ezért idén soha nem látott mennyiségben bocsátanak ki korlátozott darabszámú modelleket. Több kategóriában is találhatunk újdonságokat, a sportgépektől kezdve a túramotorokon át egészen a klasszikus vonalat képviselő vasakig.

A cég egyik legnépszerűbb modellje, a ZX-6R is kapott egy sor extrát, mellyel még tovább finomítottak a kinézetén, a hangján és a teljesítményén is. Az új “Hayabusa-verő” ZZR1400 speciális kiadása eredeti tartozékok különleges elegye – a minden gyári színben kapható üléstakaró és buborék szélvédő mellett  (akárcsak a Ninjánál) Akrapovic kipufogót kapunk a gépre, két év garanciával.

Cirkáló-téren is van választék, a VN900 Classic egyedi kiadása “a szemtelen amerikai stílust” jeleníti meg, egyedi, fehér fényezéssel, de ha a “nagyokból” szemezgetnénk, rendelkezésünkre áll például az VN1700 Light Tourer is.

A W800 exkluzív kiadása a matt és fényes fekete felületek és aranyszínű keréktárcsák különleges kombinációjával vonzza a tekintetet, ráadásul mások is egyből tudni fogják, hogy egy limitált darab van alattunk, ugyanis még a tankra is rákerült az egyedi logó. A teljes (limitált-)paletta részletes leírásokkal és videókkal elérhető a Kawasaki weboldalán.


VN900 Classic SE és W800 Special Edition


VN1700 Light Tourer


ZZR1400 Performance

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending