Csatlakozz hozzánk
KTM

Hírek

Limitált szériás újdonságok a Kawasakitól

A zöldek szép számú különleges modellt dobnak piacra 2012-ben

Közzétéve

ekkor

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A Kawasakinál úgy gondolják, a vásárlók egyre inkább érdeklődnek a különleges, egyedi kiadású motorok iránt, ezért idén soha nem látott mennyiségben bocsátanak ki korlátozott darabszámú modelleket. Több kategóriában is találhatunk újdonságokat, a sportgépektől kezdve a túramotorokon át egészen a klasszikus vonalat képviselő vasakig.

A cég egyik legnépszerűbb modellje, a ZX-6R is kapott egy sor extrát, mellyel még tovább finomítottak a kinézetén, a hangján és a teljesítményén is. Az új “Hayabusa-verő” ZZR1400 speciális kiadása eredeti tartozékok különleges elegye – a minden gyári színben kapható üléstakaró és buborék szélvédő mellett  (akárcsak a Ninjánál) Akrapovic kipufogót kapunk a gépre, két év garanciával.

Cirkáló-téren is van választék, a VN900 Classic egyedi kiadása “a szemtelen amerikai stílust” jeleníti meg, egyedi, fehér fényezéssel, de ha a “nagyokból” szemezgetnénk, rendelkezésünkre áll például az VN1700 Light Tourer is.

A W800 exkluzív kiadása a matt és fényes fekete felületek és aranyszínű keréktárcsák különleges kombinációjával vonzza a tekintetet, ráadásul mások is egyből tudni fogják, hogy egy limitált darab van alattunk, ugyanis még a tankra is rákerült az egyedi logó. A teljes (limitált-)paletta részletes leírásokkal és videókkal elérhető a Kawasaki weboldalán.


VN900 Classic SE és W800 Special Edition


VN1700 Light Tourer


ZZR1400 Performance

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

Husqvarna 2019 Fall

Trending