Csatlakozz hozzánk

Hírek

Lesz még Kawa Kanyar…

…mivel az első hivatalos Kawasaki túra igen jól sikerült: 77 motor vett részt rajta (beszámoló)

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Pontosan hetvenhét motor vett részt a Kawasaki hivatalos importőre által szervezett motoros túrán, az első „Kawa Kanyar”-on. A hatalmas érdeklődésre és a sikeres lebonyolításra való tekintettel biztosan nem kell hetven hetet várnia a márka szerelmeseinek az újabb fordulóra.

A június végén megrendezett első „Kawa Kanyar” alapvető célja az volt, hogy egy új platformot teremtsen a zöld márka iránt elkötelezettek számára, ahol egyaránt hódolhatnak a motorozás élményének, ugyanakkor új kapcsolatokat teremthetnek, ismerkedhetnek, tapasztalatokat cserélhetnek a Kawasaki által teremtett közösségen belül. A rendezvény minden tekintetben elérte célját, valódi tartalommal töltötte meg a méregzöld közösséghez tartozás fogalmát és kellemes kikapcsolódást nyújtott a motoros túra. A balesetmentes lebonyolítás igazolta azt is, hogy felelősen közlekedve lehet biztonságosan, mégis élvezetesen motorozni, akár hetvenhét motorral is.

„A legmerészebb várakozásainkat is túlszárnyalta az, hogy ekkora érdeklődés övezte a rendezvényt. Az emberek nyitottak voltak, és az, hogy ekkora létszámban eljöttek arra utal, hogy motoros körökben számottevő igény van az ilyen jellegű eseményekre. Úgy gondolom, felejthetetlen élményekkel gazdagodtak a résztvevők, a több mint 100 méteres motoros konvoj látványa sem volt éppen mindennapi, ugyanakkor úgy érezzük, a közös motorozás és ebéd tényleg összekovácsolta csapatot. Számunkra, mint márkaképviselet számára is rendkívül hasznos volt a rendezvény, hiszen a kötetlen formában érkező személyes vélemények, tapasztalatok semmilyen piackutatással nem érhetnek fel és ezek alapján képesek lehetünk szolgáltatásainkat a legjobb irányba fejleszteni” – mondta a túra egyik vezetője, Falkai Szilárd, a Kawasaki Magyarország értékesítési vezetője.


“A több mint 100 méteres motoros konvoj látványa sem volt éppen mindennapi

„A Kawasakinál mi úgy gondoljuk, hogy egy motor esetében nem egyszerűen egy terméket értékesítünk, hanem egyfajta életérzést is, ezért felelősek vagyunk, hogy a magunk részéről mindent elkövessünk, hogy vásárlóink megkapják azt, ami miatt a zöld márka mellett tették le voksukat. Az ilyen jellegű eseményekkel, mint a „Kawa Kanyar” is éppen erre törekszünk. Nem is lehet kérdéses, hogy mindenképpen folytatni fogjuk ezt a kezdeményezést, amely akár egy tradíció alapjait is jelentheti, és hamarosan közzé tesszük a második forduló időpontját” – nyilatkozta Radnay Gábor, a Kawasaki Magyarország igazgatója.


A közös motorozás és ebéd tényleg összekovácsolta csapatot


A nagy sikerre való tekintettel nem kell hetven hetet várni a következő Kanyarra…

Forrás: Kawasaki

Comments

comments

Trending