Connect with us
just1 mx
Suzuki

Egyéb

Lesifotókon az új Energica elektromos motorjai

Az olaszoknál sikerült lefotózni az elektromos motorok piacán aktív Energica várhatóan jövőre érkező modelljeit, vélhetően utcai tesztelés közben

Published

on

jgpr
RST AIRBAG

Egészen pontosan az Energica ’Ego’ és a fura nevű ’Eva EsseEsse9’ 2002-ra várható verzióiról van szó

Nyomaték az van

Akinek nem mond sokat az Energica neve semmi gond, itt egy kis frissítő: egy modenai olasz cégről van szó, ami 2010-ben indult, a szintén olasz CRP Group leányvállalataként. Maga a CRP különféle ipari automatizálási és megmunkálási folyamatokkal dolgozik, nagyjából 1970 óta. Az Energica Motor Company hivatalosan 2014-ben alakult meg és a kezdetektől fogva a nagyteljesítményű elektromos motorok piacában utaznak. Két alapmodelljük van, az Ego és az Eva, utóbbi kapott két különleges kiadást, az Eva EsseEsse9-et és az Eva EsseEsse9 Specialt.

Prototípustól elvárható álcaruhában

Na ezt a két motort kapták le Veronában, természetesen teljes álcaruhában, de azért pár dolog így is feltűnik, mint az akkumulátor csomag és a motor borítása, ami az eddigi alumínium helyett könnyebb anyagnak tűnik. Egyébként a forma nem mutat nagy eltérést a MotoE Energica Ego Corsa versenymotorok küllemétől, melyek azért jóval könnyebbek voltak az utcai változatokhoz képest. Az sem kizárt, hogy az új verziók egy továbbfejlesztett akksi és motor verziót kapnak, de mivel a gyártó nem kommentálta a motorokat, felesleges is találgatni. Úgyis jön az őszi motorkiállítás dömping, szóval nemsokára nagy valószínűséggel érkezik a hivatalos leleplezés is.

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending