Connect with us
Suzuki

Műhely

Lépésről lépésre: Kispataki sisak

A fotókon keresztül láthatjátok, miként készült el Kispataki Viktor sisakja

Published

on

ULTRABOLT
RST AIRBAG

Nagyon remélem, hogy Kispataki Viktort senkinek sem kell már bemutatni. Bár tartok tőle, hogy mégis. Nos, ő a magyar gyorsasági motorsport egyik legnagyobb tehetsége, aki (2010) novemberében hatalmas nemzetközi eredményt ért el. Az igen illusztris és kemény Endurance VB (8 órás versenyek) utolsó, katari futamán a dobogó harmadik fokán ünnepelhetett csapatával. (Erről a beszámolót itt olvashatjátok.) Emellett -rengeteg magyar, osztrák és Alpok-Adria bajnoki címmel a háta mögött- jelenleg ő a leggyorsabb mért magyar nemzeti pályánkon, a Hungaroringen (1.51.5). Természetesen az idei bajnokság Open kategóriáját is kipipálta, ráadásul 100%-os teljesítménnyel.

Illik tehát oda figyelni a fiúra, mert biztosan csal még a jövőben örömkönnyeket a motorsport rajongók szemébe. Egy ilyen tehetségű, eredményes versenyző persze már nem viselhet akármilyen gyári sisakot, a saját dizájn része a “Kispatai márkának”. Ennek megfelelően Viktor bukója is egyedi, melyet kis hazánk egyik legjobb air brush festője, Mike Tamás festékezett össze meg vissza. Tamástól egyébként nem hogy nem áll messze ez a világ, szintén vénásan adagolja a motorozást. Rendszeresen fotóz versenyeken, publikál a MotorRevü-be, maga is motorozik, követi a motoros eseményeket, és mindenkit ismer a szakmában, akit csak érdemes ismerni.

A festés részletekbe ezennel nem megyünk bele, csupán mutatunk pár képet a mű készültének fázisairól. Ha megtetszik nektek, és ti is szeretnétek valami hasonlót magatoknak, keressétek bátran az egyik legjobbat.

Mike Tamás
web: www.miket.hu
tel.: 30/ 944 – 3617

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending