Csatlakozz hozzánk

Műhely

Lépésről lépésre: Kispataki sisak

A fotókon keresztül láthatjátok, miként készült el Kispataki Viktor sisakja

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Nagyon remélem, hogy Kispataki Viktort senkinek sem kell már bemutatni. Bár tartok tőle, hogy mégis. Nos, ő a magyar gyorsasági motorsport egyik legnagyobb tehetsége, aki (2010) novemberében hatalmas nemzetközi eredményt ért el. Az igen illusztris és kemény Endurance VB (8 órás versenyek) utolsó, katari futamán a dobogó harmadik fokán ünnepelhetett csapatával. (Erről a beszámolót itt olvashatjátok.) Emellett -rengeteg magyar, osztrák és Alpok-Adria bajnoki címmel a háta mögött- jelenleg ő a leggyorsabb mért magyar nemzeti pályánkon, a Hungaroringen (1.51.5). Természetesen az idei bajnokság Open kategóriáját is kipipálta, ráadásul 100%-os teljesítménnyel.

Illik tehát oda figyelni a fiúra, mert biztosan csal még a jövőben örömkönnyeket a motorsport rajongók szemébe. Egy ilyen tehetségű, eredményes versenyző persze már nem viselhet akármilyen gyári sisakot, a saját dizájn része a “Kispatai márkának”. Ennek megfelelően Viktor bukója is egyedi, melyet kis hazánk egyik legjobb air brush festője, Mike Tamás festékezett össze meg vissza. Tamástól egyébként nem hogy nem áll messze ez a világ, szintén vénásan adagolja a motorozást. Rendszeresen fotóz versenyeken, publikál a MotorRevü-be, maga is motorozik, követi a motoros eseményeket, és mindenkit ismer a szakmában, akit csak érdemes ismerni.

A festés részletekbe ezennel nem megyünk bele, csupán mutatunk pár képet a mű készültének fázisairól. Ha megtetszik nektek, és ti is szeretnétek valami hasonlót magatoknak, keressétek bátran az egyik legjobbat.

Mike Tamás
web: www.miket.hu
tel.: 30/ 944 – 3617

Comments

comments

Trending