Connect with us
just1 mx
Suzuki

Hírek

Leleplezték Budapesten a Street750-es Harleyt

A Harley-Davidson Budapest exkluzív sajtótájékoztató keretén belül mutatta be az új Dark Custom stílusú Street 750 modellt, a Harleyk legújabb generációját

Published

on

harley-davidson street 750 trafiq bar
jgpr
RST AIRBAG

A belváros szívében található Trafiq Bar igényes és egyben családias miliőt biztosított a bemutatónak. A kül- és beltérben egyaránt csillogó H-D Dark Custom modellek álltak. A “bulit” Harsányi Levente nyitotta meg: rövid beszédet tartott a motor-termékcsaládról és a hozzá szervesen kapcsolódó ruházati vonalról, a Black Label kollekcióról.

H-D Black Label kollekció

A Harley-Davidson divat ruházati kollekcióinak köszönhetően a stílust már nem csak a motorunkon, hanem a hétköznapokban is magunkon tudjuk viselni. Érdemes körülnézni a Bécsi utcában található Harley-Davidson Fashion Store-ban, hiszen a márka ruházati kollekciói széles választékot nyújtanak a vásárlóknak. A Black Label-ben megtalálhatóak a slim-fit divatos férfi ingek, farmer nadrágok, kapucnis pulóverek, a hölgyek számára ingek, topok, szoknyák, mind minimalista stílusban.

Az esemény fénypontjaként lekerült a lepel a Street 750 modellről. A sűrű vakuvillanások közepette Levente átadta a szót Rapkay Zoltánnak, aki részletesen beszélt a modellről, illetve a Dark Custom családról. Véleménye szerint a Street 750 egy „rövid, kicsapatós motornak tökéletes”, tesztelése során egy agilis és barátságos járműnek ismerte meg, amely megdöbbentően jól megy és könnyű manőverezni vele. Ezek az új vasak kifejezetten a városi környezethez készültek, így fürgén mozognak, hangjuk és a megjelenésük pedig mindenkivel tudatja, hogy eredeti Harley-Davidsonnal van dolguk.

Üléspróbát is vehettek az érdeklődők

A Dark Custom motorok nem akárkinek készülnek, hiszen nem mindenki tud értékelni egy olyan gépet, ami le van csupaszítva a nyers lényegére. A letisztult, sötétebb tónusú modellekhez széles individuális stílusjegyeket hordozó Custom kollekció érhető el, amelyekkel mindenki a maga képére formálhatja a járgányát. A Street 750 kifejezetten egy jó alap a motorépítéshez. „Ez lesz az a motor, amelyből két egyformát nem látsz majd az utcán”– tette hozzá Zoltán.

A motorépítésről szóló videó után Dobai Attila vette át a szót: kiemelte, hogy a Harley-Davidson végre visszanyúlt az időben és megalkotta a Street modellt, amellyel a fiataloknak akar kedvezni. Szerinte is tökéletes jármű a városi közlekedésre, „könnyen lehet vele cikázni az autók között”. A sajtó képviselőinek ez után lehetősége volt közelebbről is megvizsgálni az új modellt. Kovács „Kőbájker” Zsolt így nyilatkozott, miután ráült: „Rohadt jó, egy hiányérzetem van, hol a kulcs?”

A vendégek megállapítása szerint a Street 750 egy önmagában is egyéni stílust képviselő modell

– bővebb info az új Street750-ről a Harley weboldalán
– még több kép a bemutatóról a H-D Budapest Facebook oldalán

  Egy “körbejárós” videó az új modellről  

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending