Csatlakozz hozzánk
HYPERSPORT

Hírek

Leleplezték Budapesten a Street750-es Harleyt

A Harley-Davidson Budapest exkluzív sajtótájékoztató keretén belül mutatta be az új Dark Custom stílusú Street 750 modellt, a Harleyk legújabb generációját

Közzétéve

ekkor

harley-davidson street 750 trafiq bar
ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

A belváros szívében található Trafiq Bar igényes és egyben családias miliőt biztosított a bemutatónak. A kül- és beltérben egyaránt csillogó H-D Dark Custom modellek álltak. A “bulit” Harsányi Levente nyitotta meg: rövid beszédet tartott a motor-termékcsaládról és a hozzá szervesen kapcsolódó ruházati vonalról, a Black Label kollekcióról.

H-D Black Label kollekció

A Harley-Davidson divat ruházati kollekcióinak köszönhetően a stílust már nem csak a motorunkon, hanem a hétköznapokban is magunkon tudjuk viselni. Érdemes körülnézni a Bécsi utcában található Harley-Davidson Fashion Store-ban, hiszen a márka ruházati kollekciói széles választékot nyújtanak a vásárlóknak. A Black Label-ben megtalálhatóak a slim-fit divatos férfi ingek, farmer nadrágok, kapucnis pulóverek, a hölgyek számára ingek, topok, szoknyák, mind minimalista stílusban.

Az esemény fénypontjaként lekerült a lepel a Street 750 modellről. A sűrű vakuvillanások közepette Levente átadta a szót Rapkay Zoltánnak, aki részletesen beszélt a modellről, illetve a Dark Custom családról. Véleménye szerint a Street 750 egy „rövid, kicsapatós motornak tökéletes”, tesztelése során egy agilis és barátságos járműnek ismerte meg, amely megdöbbentően jól megy és könnyű manőverezni vele. Ezek az új vasak kifejezetten a városi környezethez készültek, így fürgén mozognak, hangjuk és a megjelenésük pedig mindenkivel tudatja, hogy eredeti Harley-Davidsonnal van dolguk.

Üléspróbát is vehettek az érdeklődők

A Dark Custom motorok nem akárkinek készülnek, hiszen nem mindenki tud értékelni egy olyan gépet, ami le van csupaszítva a nyers lényegére. A letisztult, sötétebb tónusú modellekhez széles individuális stílusjegyeket hordozó Custom kollekció érhető el, amelyekkel mindenki a maga képére formálhatja a járgányát. A Street 750 kifejezetten egy jó alap a motorépítéshez. „Ez lesz az a motor, amelyből két egyformát nem látsz majd az utcán”– tette hozzá Zoltán.

A motorépítésről szóló videó után Dobai Attila vette át a szót: kiemelte, hogy a Harley-Davidson végre visszanyúlt az időben és megalkotta a Street modellt, amellyel a fiataloknak akar kedvezni. Szerinte is tökéletes jármű a városi közlekedésre, „könnyen lehet vele cikázni az autók között”. A sajtó képviselőinek ez után lehetősége volt közelebbről is megvizsgálni az új modellt. Kovács „Kőbájker” Zsolt így nyilatkozott, miután ráült: „Rohadt jó, egy hiányérzetem van, hol a kulcs?”

A vendégek megállapítása szerint a Street 750 egy önmagában is egyéni stílust képviselő modell

– bővebb info az új Street750-ről a Harley weboldalán
– még több kép a bemutatóról a H-D Budapest Facebook oldalán

  Egy “körbejárós” videó az új modellről  

MPS ALPINESTARS 2017
MPS AUTOMAG

Comments

comments

Hirdetés
Astone

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

ALPINESTARS OFF ROAD
MPS RAM MOUNT

Trending