Csatlakozz hozzánk

Hírek

Lekapták a legújabb Tigrist

Kémfotón a Triumph Tiger kalandmotor legújabb kiadása, az 1050 Sport

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

A Triumph mérnökeire igazán nem lehet mondani, hogy lazsálnának: a cég csak úgy ontja magából az új modelleket. Nemrégiben mutattuk be két új készülő munkadarabjukat, a 2013-as Street Triple-t és az 1200-as Trophyt, most pedig lencsevégre kapták a britek legújabb bringáját, a Tiger Sport 1050-et.

A brit Motorcycle News egyik élesszemű olvasója készítette ezt a lesifotót a Tigris tesztelés alatt lévő, 2013-as sportverziójáról (akinek egyébként fizetett az MCN a kép kizárólagos használatáért).

A masinát az angliai Banburyben, egy McDonald’s étteremnél támasztotta le a cég tesztpilótája, aki valószínűleg ott tartott egy kis szünetet a láthatóan havas időjárásban.

A gép a jelenleg is kapható nagy Tigris 1050 köbcentis, háromhengeres túramotor alapjaira épül, ami jó ár-érték aránya és minősége miatt népszerű azok körében is, akik napi szinten használják a vasat.

Már a kép alapján is látszik, hogy több szempontból is alaposan átalakították a Tigert, ahogy neve is mutatja, sportosították: a lengőkar egyoldalas lett, az elülső idomokon is finomítottak, a kerekek, a hátsó traktus és az ülés is mind teljesen újak.

Hogy mikorra “fejezik be”, illetve állítják csatasorba a sportos Tigris, arról egyelőre nincsenek pontos információink, de valószínűleg csatlakozik a 2013-as finomságokhoz.


Ez itt az 1050-es Tiger jelenleg is kapható (SE ABS) verziója

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending