Csatlakozz hozzánk

Hírek

Lehullt a lepel az új VFR-ről

4 millió alatt a csúcstechnikás Honda, ami már regadót is tartalmaz.

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

2010. január 26-án a Honda bemutatta a sajtónak az új VFR1200-ast a Hemingway étteremben a többi idei Honda újdonsággal együtt. Természetesen a fő szám a V4-es műszaki csemege volt, de ott volt a háttérben a CBF1000FA és a VT1300CXA is.

Élőben teljesen máshogy festenek ezek a gépek, és ezt 2010. január 28-án Ti is megnézhetitek bármelyik Honda kereskedésben. De lesz még újdonsága idén a Hondának más is.

Kissé megújult a CB1.3-as, amit immáron csak fejidommal lehet megvásárolni. Újdonságként termett egy új PCX125-ös robogó, ami start-stop automatikával van felszerelve, így csökkentve a fogyasztást 2 liter alá, és lesz még 3 féle VT750, amiből a Black Spirit elég fickósnak tűnik.

Már alig várjuk a tesztmotorokat, hogy minél hamarabb be tudjuk őket mutatni menet közben is.

Ha lemaradtatok volna a VFR január 28-i bemutatójának a beharangozó cikkéről, akkor itt olvashatjátok.

Sok mindent megtudtunk a VFR-ről, de részletesen majd a tesztben kifejtjük. Addig előljáróban csak annyit, hogy a legkülönlegesebb alkatrésze a VFR-nek a főtengelye. Ezzel a szimmetrikusan eltolt csapolású alkatrésszel és a helyes gyújtásidőpont beállításával minimalizálták a vibrációt, így kiegyensúlyozó tengelyt nem kellett használni a blokkban.

A teljesítménye 172 lóerő, ami felülmúlja a nemrég még Istenként tisztelt 1100XX-et, úgy, hogy ennek a nyomatéka 129 NM, aminek a 90%-a már 4000-es fordulatnál a rendelkezésünkre áll.
Brrrrr… Én már alig várom a testközeli élményt!

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending