Csatlakozz hozzánk

Akciók

Induljon könnyen a szezonod!

Hamarosan berobban a szezon, ideje tenned róla, hogy az indulás problémamentes legyen! Mutatjuk, mivel…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG
MPS RAM MOUNT

Annál nagyobb szívás nincsen a motoros ember életében, mint amikor az első közös gurulás reggelén “megnyekken” az akksid – ami előfordulhat úgy is, hogy hellyel-közzel karbantartottad (töltötted, beindítottad) a télen, de mondjuk már “páréves”. A legjobb megoldás egy rendes, lenem feltétlenül szupermarketes csepptöltő, melynek “egész teles”, lelkiismeretes használatával szinte biztos lehetsz benne, hogy nem hagy cserben az akkumlátor az említett fontos pillanatban. Az amerikai Moose Racing terméke ilyen: nyugodtan rábízhatod az akksidat a holtszezonra, de csodákra azért nem képes, tehát nem fogja meghosszabbítani az akku életét, de – helyes használatával – nem engedi megrövidülni sem!

Egy idő után persze már nincs mit tenni, és új akkumlátor után kell nézni. Szétnézve a MotoPartsShop kínálatában, az igények széles skálán vannak kielégítve az olcsóbb, saját márkás termékektől kezdve egészen a “világbajnok”, nagyteljesítményű Yuasa darabokig, amelyek gyárihoz hasonló élettartamot ígérnek, és még mindig nem “gyári kiegészítős árakon”. Ráadásul most egyes elektromos rendszer alkatrészekből és szerszámokból kedvezményt is ad Zsolti – ha nem igazodsz el a Shop komoly választékában, hívd fel bátran (20.9888.235), tud és fog is segíteni! Ízelítőképpen mutatjuk a Legjobb Vételeket:

Az ár-érték arány bajnokai a Parts Europe saját márkás akkumlátorai

A Yuasa a gyárilag szerelt akkumlátoroknak megfelelő minőséget kínál

A kisebb Yuasa akkuk kedvezőbb áron kaphatóak

Egy ilyen töltőszettre van szükséged az akkumlátor téli karbantartásához – a Moose Racing ebből is a legjobb minőséget nyújtja

Yuasa, Ballistic és PE akkumlátorok, Moose Racing akkumlátor töltő, bikakábel, feszültségmérő, szivargyújtó aljzat, gyertyakulcs; MotionPro, Drag Specialities, Tecmate, Optimate, Battery Tender, Moto Brackets, Jims és Sena elektromos szerszámok, töltők ITT:

MotoPartsShop.hu – az ország legnagyobb motoros webáruháza
FIGYELEM! A Mintabolt ideiglenesen új helyre költözött, amíg az üzlet felújítása elkészül: 1025 Budapest, Törökvész út 3/b. (Édes Otthon Ingatlan)
Facebook.com/motorosbolt24
Tel.: 20.9888.235 (Zsolti)

Comments

comments

Trending