Csatlakozz hozzánk

Hírek

Legyetek részese Talma világának

Talma lázban ég az ország. Ha többet is szeretnétek róla tudni, akkor látogassatok el az új oldalára

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

Talma lázban ég az ország. Ha többet is szeretnétek róla tudni, akkor látogassatok el az új oldalára

Először pár hete a BalatonRing Team sajtóbemutatóján találkoztam a Gábor sisakján is díszelgő weboldalcímmel. Rögtön utána megnéztem a TalmaVilaga.hu -t, de akkor még a “fejlesztés alatt” üzenet fogadott. Mostanra viszont a GP szezonnal együtt az új weboldal is elstartolt, amin egyrészt a bőrruhába bújt versenyző, másrészt pedig az öltönyös magánember fogad minket. Nézzük hát, mit tudhatunk meg kedvencünkről, ha ellátogatunk a birodalmába.

A szájt egyik fele a www.talma-hu -ra irányít minket, ahol minden hírt és eredményt naprakészen megtalálunk a futamokról. Képek, videók, minden ami érdekes lehet egy rajongó számára. A másik fele azonban egy kicsit talán még izgalmasabb. Például a szezon kezdetével útnak indul a Talma TV, amiben 20 epizódon keresztül követhetjük nyomon a magyar fiút. Megtudhatjuk hogyan éli meg a versenyhétvégéket, mit csinál az edzések között, hogy működik a csapata, egy kicsit tehát bepillanthatunk a kulisszák mögé. A Talma TV-n kívül lesznek még videók Gábor és a csapat életéből, ahogy Gábor mondja, “az utazásaink során rengeteg vidám, érdekes pillanatban van részünk, ezeket láthatod a TalmaTUBE-on”.


www. talmavilaga .hu

Természetesen galériákkal is találkozhatunk, illetve ezen felül Gábor még blogolni is fog. Gábor azt ígéri hetente, olykor naponta, sőt akár naponta többször is tesz bejegyzést a naplójába, ami kicsit még közvetlenebbé teszi a magyar fiút. A szokásostól elétrően viszont nem irogatni fog, hanem videóbejegyzéseken keresztül mondja el, éppen mi történik vele.


www. talmavilaga .hu/ talmavilaga

Nézzétek hát az Talma Világát, bár még most kevés a tartalom rajta, de az év előrehaladtával bőven lesz hova kattintani. Most viszont a legfontosabb teendőnk az, hogy tapadjunk vasárnap este a TV1-re, és szurkoljunk Gábornak a katari futamon! Hajrááááááááááááá!!!!


www. talma .hu

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending