Csatlakozz hozzánk

Hírek

Legyen a Te fotód is a BMW naptárában

A BMW Motorrad idén is nyílt fotópályázattal választja ki naptárának képeit

Közzétéve

ekkor

Sportster
MAI Kótyavetye

A BMW Motorrad idén is nyílt fotópályázattal választja ki naptárának képeit

A BMW Motorrad fotópályázattal keresi a világ leginspirálóbb fényképeit a 2010-es naptárához. Ha Ön BMW-vel túrázik, akkor itt a remek alkalom, hogy legkiválóbb fényképei végre mindenkihez eljussanak a BMW Motorrad naptáron illetve a BMW Motorrad honlapján keresztül.

A legigézőbb fotókat gyakran olyan motoros kalandorok készítik, akik eljutottak a világ legkülönlegesebb helyeire, mint például a két híres fotós és felfedező, Helge Pedersen és Michael Martin, akik éveket töltöttek el világ beutazásával és olyan helyszínek felkutatásával, amelyet csak nagyon kevesen fedeztek fel eddig. Utazásaik során számos alkalommal voltak jókor és jó helyen és készítettek lenyűgöző fényképeket. Most elérkezett az ideje annak, hogy bárki megossza legjobb motoros túráinak felvételeit a világgal! A BMW Motorrad pályázatának témája 2010-re „Utazás BMW motorkerékpáron”, és minden amatőr és profi fotós számára nyitott.

A pályázatra a fényképek feltöltésével vagy e-mailben való elküldésével lehet nevezni. A képekre vonatkozó fő elvárás, hogy egy (bármilyen korú) BMW motorkerékpár is látható legyen rajtuk, fontos továbbá, hogy a kép tükrözze, milyen nagyszerű érzés a motoros túrázás. A fénykép mellé csatolható egy rövid útleírás képekkel, de akár GPS koordinátákat is meg lehet adni. A zsűri elsősorban digitális fényképeket vár, de természetes nyomtatott képpel illetve negatívval is lehet nevezni a pályázatra.

A kiválasztott 13 győztes (12 hónap + a címlap) különleges ajándékban részesül: a júniusban megrendezésre kerülő BMW Motorrad Days 2009-en a bajor gyár vendégszeretetét élvezheti Garmish-Partenkirchenben, ahol a VIP csomag részeként két éjszakát kap teljes ellátással, egy értékes BMW ajándékcsomagot, illetve belépést a rendezvény VIP területére is (a BMW Motorrad csak az ott tartózkodás költségét állja, az odautazásét nem).

A fotók beküldési határideje 2009. május 31. A beérkezett képekből a legjobb 30-at a www.bmw-motorrad.com oldalon nézhetik meg az érdeklődők, a fotókból a szakmai zsűri választja majd ki azt a 13 darabot, melyek a 2010-es BMW Motorrad naptáron szerepelhetnek majd.Amennyiben részt szeretne venni a pályázaton, látogassa meg a www.bmw-motorrad.com honlapot, ahol mindenről részletes leírást talál.

A legutolsó pályázatos úton elkészült BMW Motorrad naptárat az alábbi linken találja:
http://www.bmw-motorrad3.com/enduroworld/calendar/voting_en.php

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending