Connect with us
Suzuki

Blog

24 órás: Le Mansból élőben jelentkezünk a SERT boxából!

Hétvégén kerül sor az FIM Endurance világbajnokság idei utolsó fordulójára a legendás francia Le Mans-i pályán.

Published

on

lemans 2013
ULTRABOLT
RST AIRBAG

A Suzuki Endurance Racing Team (SERT) jelenleg 84 ponttal a tabella élén áll, ami azt jelenti, hogy az idei utolsó bevetésen a GSX-R1000 ismét komoly eséllyel áll majd rajthoz a végső győzelemért vívott monumentális hajszában.

De egy 24 órás megbízhatósági verseny sohasem könnyű futam, semmit nem lehet előre megjósolni. Kiváltképp itt a Bugatti pályán, ahol a versenyzőknek nem csak a fáradtsággal, a technikával, hanem a rendszerint szeszélyes francia ősszel is meg kell küzdeniük. Az előrejelzés most száraz, többnyire napos idővel kecsegtet, de csak reménykedhetünk, hogy ez valóban így lesz és a résztvevőket nem áztatja majd egész éjszaka az égi áldás, ahogy korábban már többször előfordult.

Terveink szerint a hétvége folyamán többször is bejelentkezünk a helyszínről exkluzív fotókat, érdekességeket osztunk majd meg a Tesztmotor.hu és a Suzuki Magyarország hivatalos facebook oldalán is.
Továbbá még egy meglepetésre is sor kerül, de erről még nem írhatok semmit. Kísérjétek figyelemmel az év egyik utolsó nagy motorversenyét, szurkoljunk együtt a GSXR-ek győzelemért!

Sportster

Facebook

INSTAGRAM

MPS AIRFORM
caballero

Trending