Csatlakozz hozzánk

Hírek

Láttad, hogyan leplezték le az új Yamaha R1-et? Most megmutatjuk

Holnap kezdődik a várva-várt milánói szuperkiállítás, de az új R1-es Yamahákat már ma este bemutatták

Közzétéve

ekkor

yamaha r1 2015 eicma
Sportster
MAI Kótyavetye

Friss képek az új R1-ről amelyet nemrég Valentino Rossi és Jorge Lorenzo mutatott be Milanóban. Hamarosan bővebb infoval is jelentkezünk. Egy biztos, hogy két R1-est mutattak be az “alap” 200 lóerős változatot és az elektronikusan vezérelt Öhlins teleszkópokkal felszerelet, full karbon idomos YZF R1M-et.

Egyéb érdekességek is napvilágot láttak. Lesz új WR 250, WR 450, YZFR3 amiről már ítunk régebben, jön az MT09 Tracer, és a Superbike-ok.
Ha még több képet kerestek az új R1-ről, akkor ezt a hastag-et írjátok a keresőbe: #we_R1  !

Gyári képek az R1M-ről:Képek a bemutatóról:

  Előzmények  

Holnap mi is a divat és – minden év novemberének elején – a motorkerékpáros világ fővárosa felé vesszük az irányt, ahonnan igyekszünk minden fontos bemutatóról “real time”, azaz valós időben beszámolni – ehhez mindenekelőtt figyeljétek Facebook oldalunkat, ahol holnaptól várhatóan záporoznak majd a 2015-ös újdonságok. Márpedig lesz egy pár “komolyabb” modell premier, tehát előre láthatóan méltó lesz az EICMA a centenáriumhoz, azaz a 100. kiállításhoz.

Csak hogy a legjelentősebbeket említsük: a Kawasaki itt mutatja be az utcai Ninja H2-t, a Honda a V4-es superbike-ot, a Ducati az 1299-es Panigálét, az MV Agusta pedig a homológ (210 lóerős) RC változatot az F4-esből – ezt a sort folytatja az új Yamaha YZF-R1, melyből 230 lóerős pályaverziót pletykálnak így, közvetlenül a dobpergés-lepellhullás előtt. Ennek premierjére mi sem érünk oda, hiszen ma este 9 órakor lesz – viszont mindenki számára nyilvános, legalábbis online a WE R1 oldalán. Ahogy a lenti teaser videón is látható, “semmi sem marad a régiben”, azaz nagyon új, de állítólag továbbra is sornégyes és “big bang” R1-es várható – nagyon kíváncsian várjuk…

Tehát a honlap, melyen élőben leplezik le a jövő évi R1-est: yamaha-we-r1.com

Mi ilyennek képzeltük el az új R1-et. A kezdőképen a hazai Jakusa Design elgondolása látható, az újdonság kinézetét illetően.

Technikai segítség…

…hogy biztosan elég sávszélesség álljon rendelkezésetekre:

Protocol RTMP (FLASH)
Port: 1935
Domain: rtmp://connexiaeventslivefs.fplive.net

Protocol HTTP (HLS)
Port: 80
Domain: http://connexia-apple-live.adaptive.level3.net

Minimum required bandwidth: 300 kbps* (video and audio)
Optimal required bandwidth: 1,5 Mbps* (video and audio)

Comments

comments

Facebook

Suzuki

INSTAGRAM

Kövess bennünket az Instagramon is!

MPS AIRFORM

Trending