Csatlakozz hozzánk

Akciók

Laser kipufogók Honda VFR1200F-re

Több új Laser modellt is kínál az X-Bike a VFR1200-as Hondához

Közzétéve

ekkor

MPS RAM MOUNT
ALPINESTARS OFF ROAD

Alig, hogy megérkezett a szalonokba az új Honda VFR1200F, a Laser máris több fajta sportkipufogóval csábít a gyári hangtompító cseréjére.

Hogyha szeretnéd kiemelni vadiúj túragéped karakteres, V4-es hangját, akkor a Laser új tuningcsövei Neked szólnak. Valószínűleg szépen is szólnak, legalábbis a fotók erre engednek következtetni. No meg arra, hogy hűen a gyártó hagyományaihoz, ezeknek a daraboknak is igényes a kidolgozása. Megjelenésükben annyi mindenképp közös, hogy nem követik a gyári dob egyedi, egyesek szerint művészi formáját, de hogy ez jó vagy rossz tulajdonság, azt döntse el mindenki maga.

Az X-Bike motorosbolt újdonságai három típusnéven érkeznek: ezek a Duo-Tech, a Hotcam és a Hotcam2. Előbbiből készül ún. Inox, Karbon és Titanium verzió is. Utóbbi kettőt egyaránt 154 000 forintért viheted haza, míg az “alapmodell” ára 111 000Ft. Illetve a Duo-Tech típusból elérhető egy karbon palásttal és karbon véggel ellátott verzió is, ez 162 000 forintért lehet a Tied. A Hotcam nevű csövekből is Karbon és Titanium készül, ezek 168 000Ft-ba kerülnek. A Hotcam2 elnevezés egy karbondobot takar, melynek ára 203 000Ft.


A túragép hangja és kinézete is sportosabbá válik a Laser kipufogó felszerelésével

Mindegyik kipufogó esetében Slip-on kivitelről beszélünk, ill. az összes utcai Laser termék teljesíti az EU-normákat, amit egy, a forgalmiba rakható kártyával igazolni is tudsz. Továbbá a Laser sportdobok továbbra is 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a hazai forgalmazó budapesti boltjában, tehát rendelés esetén a fent található árakból 20% kedvezmény érvényes!

További információ:

X-BIKE
1161, Bp Csömöri u. 157.
T.: 405-6653
www.x-bike.hu

www.laserexhausts.com

MPS AUTOMAG
MPS ALPINESTARS 2017

Comments

comments

Hirdetés

Trending