Csatlakozz hozzánk

Blog

Lába kélt Rider Baloo karjának…

Motorozásra is alkalmas művégtagokat loptak, a hazai fejlesztő lakásából…

Közzétéve

ekkor

RST AIRBAG

Hogyha supermotós arc vagy, akkor biztosan ismerősen cseng Rider Baloo neve. Ő az a srác, aki fél kézzel veri a mezőnyt, és ezt most sajnos szó szerint kell érteni – legalábbis a mondat első részét. Baloo egy közlekedési balesetben vesztette el a bal karját, de képes volt felállni a padlóról és egy speciális protézis segítségével újra tud motorozni.

Nem is akárhogy, erről személyesen volt szerencsénk meggyőződni a KakucsRingen (a Baloo-ról készült cikkünket ITT olvashatod). Szóval nem egyszerű látvány, ahogy fél kézzel kerülgeti a (nem csak kezdő) motorosokat ezen a technikás pályán, és akkor a célegyenesben megeresztett egykeróról vagy stoppie-król még nem is beszéltünk… Viszont most nem is ez a lényeg, mivel most egy szomorú szolgálati közlemény megosztását érezzük kötelességünknek.

Az történt ugyanis, hogy ezen a héten, szerdán este hat óra körül betörtek Baloo-hoz (polgári nevén Koleszár Balázs) és ellopták a motorozáshoz/versenyzéshez használt – saját fejlesztésű! –  mûvégtagjait. Ugye mások számára ez használhatatlan, így értéktelen, de észrevétlenül elpasszolni is eléggé nehézkes lenne. Ezen kívül eltűnt egy ezüst Panasonic HDSC1 kamera minden tartozékával, valamint egy laptop is, rajta pótolhatatlan adatokkal (fekete ASUS M50 VC– AS001C SN: 8AN0AS178084415 CN: 9322).

A tróger tolvajoknak valószínűleg fogalmuk sem volt, mit visznek el. Egy fekete Samsonite táskában voltak a – több millió forintot érõ – hidraulikus mûvégtagok, amiket hosszú évek munkájával fejlesztett ki és gyártatott le. Ez derékba törheti Baloo supermoto karrierjét, melyet szintén évek óta építget. A protéziseket speciálisan sportcélokra alakították ki, Balázs a fejlesztõmunkával nem csak saját, hanem hasonló helyzetű társain is igyekezett segíteni…

Bárkinek bármilyen információja van az ellopott tárgyakról, keresse meg Balázst a Facebookon (ahol már több, mint húszezren osztották meg az infót – hátha meglesz!) http://www.facebook.com/balazs.koleszar


Baloo rengeteg munkát fektetett a műkarok fejlesztésébe, és nem is olcsóak…


Merőben sportos használathoz is megfelelő színvonalú a protézis

Rider Baloo akcióban

MPS RAM MOUNT

Comments

comments

Trending